‘URADI TO SAM‘

Loša ideja: Vlasnik Nissana prelakirao diskove kočnica, pa ostao nepomičan na semaforu

Budući da vlasnik nije prethodno skinuo kotače, kočioni diskovi i čeljusti također su dobili boje. Gume su također prelakirane

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

"DIY" (Do it yourself) vodiči na YouTubeu skrce su automobilske kulture. Nisu svi dobri šarafanju po autima, ali postoje određeni poslovi koje svatko može obaviti uz dovoljno vremena i znanja. Stvar je u tome što također morate slijediti odgovarajuću proceduru prilikom izvođenja navedenih projekata. Da je barem osoba koja je farbala svoje felge prvo pogledala YouTube video.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

Tvrtka CS Automotive iz Tennesseeja objavila je ove fotografije Nissana koji se nije htio pomaknuti kad se na semaforu upalilo zeleno. Mislili su da postoji problem s mjenjačem, ali umjesto toga, to se dogodilo zbog neuspješnog projekta.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

Budući da vlasnik nije prethodno skinuo kotače, kočioni diskovi i čeljusti također su dobili boje. Vjerojatno vidite zašto je ovo loša ideja. Sve se zagrijalo na autu, pa kad se konačno zaustavio, čak i samo na minutu na semaforu, sve se zaljepilo i stvrdnulo.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

U izvornoj objavi na Facebooku nije navedeno o kojem se točno modelu radi, no čini se da je riječ o Altimi. CS Automotive kaže da su, iako su se kočnice odlijepile, na diskovima su ostali komadići pločica. To znači da su potrebne nove na sva četiri kuta. Ono što je trebala biti "nadogradnja" od 10 eura na kraju je vlasnika koštalo na stotine eura.

Čak ni gume nisu zaštićene trakom, ali valjda to nije bitno kad su ionako crne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:11