STIŽE OVE GODINE

Render: Renault Austral umjesto Kadjara: Ovako će izgledati prema špijunskim fotografijama

Renault želi imati novi model u prodaji u Europi već ovog proljeća, što znači da će biti predstavljen za samo nekoliko tjedana

2022. Renault Austral (ilustracija)

 Kolesa.ru

Već je službeno najavljeno da Renault Kadjar neće dobiti novu generaciju. Umjesto toga, francuski proizvođač će ga zamijeniti crossoverom slične veličine koji će nositi naziv Austral. Vidjeli smo već dosta špijunskih fotografija i najava s novim modelom, a sada je vrijeme da vidimo neslužbeni, ali potpuno razotkrivajući pogled na Kadjarovu zamjenu.

image

2022. Renault Austral

Renault

Ilustracije u nastavku prikazuju potencijalni konačni izgled Australa zahvaljujući Kolesa.ru portalu. Vjerujemo da su ovi digitalni crteži barem 90 posto točni, grubo govoreći, ali morat ćemo pričekati do službene premijere da vidimo koje će promjene biti primijenjene na pravi automobil.

image

2022. Renault Austral (ilustracija)

Kolesa.ru

Ako vam Renaultov novitet izgleda pomalo poznato, to je zato što će crossover dijeliti mnoge dizajnerske komponente s Meganeom E-Tech Electric, a kabina će biti gotovo identična s masivnim 24,3-inčnim zaslonom. Proizvođač automobila obećava Google Maps i Google Search uz Android Auto i Apple CarPlay povezivost. 30 litara zapremnine tereta bit će raspoređeno po kabini u različite pretince.

image

2022. Renault Austral

Renault

Austral će biti više konvencionalno orijentiran model od Meganea E-Tech Electrica, ili jednostavno rečeno, oba će imati slične dimenzije i dizajn, ali Austral će biti dostupan s motorima s unutarnjim izgaranjem i hibridima. Slično kao i kod novog Nissana Qashqaija, ne očekujemo vidjeti dizelski motor u ponudi. Umjesto toga, ponuda bi se trebala sastojati od čistog i elektrificiranog benzinca.

image

2022. Renault Austral

Renault

Ne očekujemo još mnogo službenih i neslužbenih pregleda novog Australa jer je premijera 'pred vratima'. Renault želi imati novi model u prodaji u Europi već ovog proljeća, što vjerojatno znači da će biti službeno predstavljen za samo nekoliko tjedana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 15:04