AKTUALNO

Enyaq Coupe Respectline slavi ‘Mjesec ponosa‘ i dizajniran je da prenese poruku poštovanja svim ljudima

Konzervativci napadaju Fordov ‘Very Gay‘ Raptor, ali to nije spriječilo Škodu da proslavi Mjesec ponosa potpuno novim Enyaq Coupeom

Škoda Enyaq Coupe Respectline

 Škoda

Konzervativci napadaju Fordov "Very Gay" Raptor, ali to nije spriječilo Škodu da proslavi Mjesec ponosa potpuno novim Enyaq Coupe Respectline.

Sportskog izgleda koji privlači pažnju, električni crossover slavi "raznolikost, jednakost, poštenje i uključivanje, što su temeljne vrijednosti Škode. Iako je poruka jasna, model je poznat po elegantnoj vanjštini koja "naglašava središnju ideju raznolikosti kroz šarenu prizmu".

image

Škoda Enyaq Coupe Respectline

Škoda

Iako će eksterijer vjerojatno privući najviše pažnje, model također ima jedinstvenu rešetku Crystal Face. Osvijetljen je sa 131 bijelom i raznobojnom LED diodom. Izražajna tema nastavlja se u kabini s ambijentalnim osvjetljenjem duginih boja i mat bijelim ukrasima sa šarenim akcentima. Pridružuje im se trokraki upravljač s oznakom Respectline.

Unikatni model kreirali su Škodini zaposlenici i imat će svoj prvi javni debi na koncertu Češke filharmonije na otvorenom 21. lipnja. Crossover će zatim biti prikazan na Pride Business Forumu i praškom Pride festivalu, prije nego krene na cestu i odlazak u inozemstvo radi promicanja “poštovanja prema svim ljudima i okolišu”.

image

Škoda Enyaq Coupe Respectline

Škoda

Dok su se tvrtke i brendovi kao što su Ford, Target, Kohl’s i Bud Light našli na udaru kritika zbog svoje podrške LGBTQ+ zajednici, Martina Zimmermann iz Škode rekla je: “Poštivanje jednih prema drugima i prema jedinstvenosti svake osobe preduvjet je za međusobno razumijevanje".

"Sjajno je što smo te vrijednosti uspjeli ugraditi u Enyaq Coupe Respectline u suradnji s kolegama iz drugih odjela i nadam se da će njegova poruka doprijeti do što većeg broja ljudi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:49