POGLEDAJTE VIDEO

Ovako se voze milijarderi: Katarski šeik u London poslao svoje ljubimce Divo, Sian i Monzu SP2

Šeik svake godine rutinski dovozi primjerke egzotične flote u London, a ove to su Bugatti Divo, Lamborghini Sian i Ferrari Monza SP2

Bugatti Divo

 YouTube Screenshot

Ljeto stiže u Europu, a s njime i imućni ljudi s Bliskog istoka. Jedan katarski šeik upravo je u London poslao neke od svojih omiljenih skupocjenih hiper automobila.

Britanski YouTuber TheTFJJ bio je tamo kada su tri šeikova automobila iskrcana kasno navečer, nakon čega su krenuli na ceste glavnog grada Ujedinjenog Kraljevstva.

Auti su u vlasništvu šeika Khalifa bin Hamad bin Khalifa Al Thani, također poznatog i kao K.H.K. On svake godine rutinski dovozi svoju egzotičnu flotu u London, a ove godine su mu glavni "aduti" Bugatti Divo, Lamborghini Sian FKP 37 i Ferrari Monza SP2.

K.H.K.-ov Divo završen je tamno sivom nijansom u kontrastu s crvenim, plavim i bijelim prugama koje oponašaju boje francuske zastave.

Francuski hiperautomobil ima i komplet crno-srebrnih naplataka iza kojih se kriju crvene kočione čeljusti. Iako je teško dobro vidjeti automobil po noći, vjerojatno ćemo ga vidjeti na YouTube videima kako krstari Londonom sljedećih mjeseci.

image

Lamborghini Sian FKP 37

YouTube Screenshot

Što se tiče Siana, on je zaista upečatljiv zahvaljujući svojoj ljubičastoj nijansi koja je u kontrastu s karbonskim vlaknima i zlatnim naplatcima. Posljednji, ali ne i manje važan je Ferrari Monza SP2 završen je dvobojnom sivom obradom koja izgleda relativno suptilno u usporedbi sa Sianom.

image

Ferrari Monza SP2

YouTube Screenshot

Iako šeik ne objavljuje fotografije svojih automobila na društvenim mrežama, znamo da se njegova flota sastoji od nekih najrjeđih i najskupljih superautomobila i hiperautomobila koji postoje. 2016., na primjer, dovezao je svoj McLaren P1, LaFerrari, Porsche 918 Spyder i Bugatti Veyron Rembrandt u London, a sljedeće godine Pagani Huayru BC, Lamborghinija Centenaria, Ferrarija F12tdf i Bugattija Chirona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:38