Iz ženskog kuta

5 pogrešaka u seksu koje ni jedan muškarac ne bi smio ponoviti, ako želi istu ženu vidjeti opet


Dina Plevnik Hajduk
18.03.2017.21:00
5 pogrešaka u seksu koje ni jedan muškarac ne bi smio ponoviti, ako želi istu ženu vidjeti opet
Profimedia

sažeto

Prostačke fore, lažna romantika, izbjegavanje zaštite...popis nije tako kratak

Seks na jednu noć sasvim je OK, ako na to ciljate, ali ako vam se žena zaista sviđa, i voljeli biste vidjeti je opet, izbjegavajte ove tipično muške pogreške u krevetu.

1. Sebičnost

Mnoge žene vole kad muškarac vodi igru, ali ne i kada se ponaša kao da su samo njegove potrebe i želje važne, i kao da je djevojka dužna ispuniti ih. Pazite da podjednako dajete i uzimate i nemojte forsirati stvari koje se partnerici očito ne sviđaju.

2. Seks koji počinje odmah

Ne morate prosipati ruže oko kreveta poput Jon Bon Jovija i topiti čokoladu na laganoj vatrici kako bi je lizali s njezinog tijela, ali zabavna predigra i druženje nakon seksa donose velike pluseve u našoj bilježnici.

3. Nezainteresiranost za osobu s kojom ste u spavaćoj sobi

Čak i kada je riječ o usputnoj avanturi, niti jedna žena ne želi se osjećati kao da vam je sasvim svejedno jeste li s njom ili s bilo kojom drugom djevojkom. Uvijek zapamtite ime i ne hvalite se svojim istinitim ili lažnim avanturama i fotografijama žena s kojima se paralelno nalazite.

4. Ljigavost

Moguće je biti ljigav na više načina, ali ova dva su najčešća:

Romantični ljigavac

Romantika je super, ali tek kad upoznate osobu koja i prema vama dijeli nježne osjećaje. Lažna tepanja, srcedrapajuće geste, ulizivanja i priče o budućnosti odbiti će gotovo svaku ženu koja vas tek površno poznaje.

Ljigavi ljigavac

Prostačke šale, nekulturno ponašanje i "žicanje" raznih usluga nikad nisu seksi.

5. Odbijanje korištenja zaštite

Durenje na sam spomen kondoma i nagovaranja odrasle žene na seks bez zaštite stvar je neodgovornog i djetinjastog ponašanja na koje će rijetko koja pripadnica ženskog spola blagonaklono gledati.

seks

sex

žena

muškarac

Podijeli članak