UKRAŠENO TROPSKO VOĆE

Avokado umjetnost zavladala je društvenim mrežama


Iris Hazler
15.06.2017.11:35
Avokado umjetnost zavladala je društvenim mrežama
Instagram

sažeto

Hrana je umjetnost sama po sebi, ali kada vidite što maštoviti šefovi kuhinja čine s  ovim tropskim voćem, oduševit ćete se


Iris Hazler
15.06.2017.11:35

Popularnost avokada je neosporna, a sada je ovo ukusno zeleno tropsko voće dobilo i dodatne načine ukrašavanja.

 

A post shared by THRIVE Magazine: VEGAN (@thrivemags) on Jun 10, 2017 at 11:54am PDT

Izrezbareno meso avokada, izrezbarena koštica, ali i kombinacija s ostalom hranom izgledaju tako dobro da bi nam ih bilo iskreno žao pojesti.

Prvi koji je započeo s trendom rezbarenja avokada jest talijanski dizajner Daniele Barresi, a ubrzo su njegova dijela postala viralna i dobila konkurenciju diljem svijeta.

Osim samog, iznimno kompliciranog, rezbarenja, jednako su popularni i šareni načini ukrašavanja avokada i kombiniranja s ostalim namirnicama.

Kreativnost pojedinaca i načini ukrašavanja hrane još jednom oduševljavaju, a mi vam donosimo najbolje od #avocadoart

 

A post shared by Papermill (@papermillmedia) on Apr 26, 2017 at 11:55pm PDT

hrana

umjetnost

voće

avokado

avocadoart

rezbarenje

Podijeli članak