OD ČARAPA DO BUNGEEJA

Potpuno bizarne stvari koje su povezane s dobrim seksom


Iris Hazler
17.03.2017.21:30
Potpuno bizarne stvari koje su povezane s dobrim seksom
iStock

sažeto

Svakodnevno dobivamo nove informacije o načinima na koji možemo poboljšati seksualni život, ali mi ti donosimo nekoliko najbizarnijih


Iris Hazler
17.03.2017.21:30

Postoje brojne znanstvene studije koje objašnjavaju obrasce ponašanja u svakodnevnom životu i koje potpuno imaju smisla, a ima i onih koje nas ostavljaju s nekoliko upitnika iznad glave i u nevjerici.

Naravno, većina istraživanja tvrdi kako su najefektnije strategije za dobar seks komunikacija s partnerom, upoznavanje vlastitih tijela i razvijanje emocionalne povezanosti i rješavanje eventualnih problema izvan spavaće sobe. Ali evo i nekoliko malo bizarnih savjeta kako začiniti svoj seksualni život.

Nosi čarape

Sveučilište u Groningenu provelo je studiju koja pokazuje kako od 80 posto parova koji su nosili čarape tijekom seksa doživjelo orgazam. Pojašnjenje je kako čarape zagrijavaju, pojačavaju cirkulaciju, uključujući i na ''krucijalnim mjestima''. Ovo ne zvuči pretjerano obećavajuće, ali treba isprobati, zar ne?

Posjeduj TV

Istraživanje koje je proveo VoucherCodesPro pokazalo je kako se parovi koji posjeduju TV seksaju dva puta više od onih koji nemaju u domu telku. To se povezuje s količinom pornografije koja se gleda na velikom ekranu i paralelno vodi do seksa, ali ovu teoriju uzimamo sa zrnom soli jer ipak (skoro) svi posjedujemo kompjutere.

Bavi se ekstremnim sportovima

Ekstremni sportovi su rizični, a adrenalin je taj koji dodatno stimulira seksualno raspoloženje. Parovi se međusobno iznimno privlače nakon što su sudjelovali u nekom od ekstremnih sportova što dovodi do još veće bliskosti i želje za seksom.

Peri zube

Muškarci s bolestima desni tri puta su podložniji erektilnoj disfunkciji. Znanstvenici vjeruju kako je razlog taj što bakterije u ustima mogu ući u krvotok i prekinuti cirkulaciju, pa tako i protok krvi u genitalije. Dakle, oralna higijena je obavezna!

Vježbaj

Žene se brže uzbuđuju nakon tjelovježbe i imaju dva puta veću mogućnost doživljavanja orgazama. Osim toga, vježbanje i znojenje imaju sličan efekt kao i bavljenje ekstremnim sportovima što je dodatan plus za bavljenje tjelesnim aktivnostima.

Dakle, ako želiš doživjeti najbolji seks, čarape na noge, operi zube i kreni u teretanu!

seks

odnosi

seksualnost

Podijeli članak