Njegovo ime je Raymond i samouki je pekar iz Melbournea. Raymond se prije pet godina, u vrijeme dok je završavao magisterij iz računovodstva, što ga nije pretjerano zanimalo, počeo u slobodno vrijeme kao opuštajućim hobijem baviti pripremom kolača i slastica. Kao i većina amaterskih slastičara, svoje je kulinarske slastice prvo pripremao za obitelj i prijatelje, a sve je krenulo s jednostavnim tortama i kolačima kojima je ubrzo osmislio malo drugačiji oblik.
Predstavlja ih u obliku lizalica ili sladoleda na štapićima, a izrađuje ih od ostataka kolača i torti.
Njegovi kolačići dolaze u različitim okusima, od klasičnog maslaca do crnog sezama, špinata, i nedavno, od bijelog lotosa i slanih žumanjka, ali i još različitijim detaljima i ukrasima.
Inspiraciju za svoje slastice Raymond pronalazi u arhitekturi, mitskim stvorenjima, elementima prirode, crtanim likovima i često putovanjima.
Samouki pekar od ostataka torti stvara nevjerojatne kolače na štapićima
Izvor: boredpanda.com