Poput lizalica

Samouki slastičar od ostataka torti stvara nevjerojatne kolače na štapićima

Raymond Tan samouki je slastičar iz Melbournea koji od ostataka nepojedenih torti radi prava mala čuda

Njegovo ime je Raymond i samouki je pekar iz Melbournea. Raymond se prije pet godina, u vrijeme dok je završavao magisterij iz računovodstva, što ga nije pretjerano zanimalo, počeo u slobodno vrijeme kao opuštajućim hobijem baviti pripremom kolača i slastica. Kao i većina amaterskih slastičara, svoje je kulinarske slastice prvo pripremao za obitelj i prijatelje, a sve je krenulo s jednostavnim tortama i kolačima kojima je ubrzo osmislio malo drugačiji oblik.

Predstavlja ih u obliku lizalica ili sladoleda na štapićima, a izrađuje ih od ostataka kolača i torti.

Njegovi kolačići dolaze u različitim okusima, od klasičnog maslaca do crnog sezama, špinata, i nedavno, od bijelog lotosa i slanih žumanjka, ali i još različitijim detaljima i ukrasima.

Inspiraciju za svoje slastice Raymond pronalazi u arhitekturi, mitskim stvorenjima, elementima prirode, crtanim likovima i često putovanjima.

Samouki pekar od ostataka torti stvara nevjerojatne kolače na štapićima

Izvor: boredpanda.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:01