Gastronomadi akademija: Naučite kuhati u 5 tjedana

Gastronomadi su pripremili jedinstvenu gastronomsku edukaciju za potpune početnike – tečaj kuhanja podijeljen na desetak poglavlja, na kojem ćete naučiti kuhati. Tečaj se odvija dvaputa tjedno kroz pet tjedana – ukupno preko 30 sati edukacije, a sljedeći počinje 15. travnja.

Predznanje vam nije potrebno – ne morate znati ispeći jaja niti kruh, pohati šnicele ni ispeći palačinke. Već je više od stotinu ljudi naučilo kuhati s Gastronomadima – što vi čekate?

Dvaput tjedno, u radionicama od tri puna sata, kroz pet tjedana naučit ćete o organizaciji kućnog hladnjaka i nabavi namirnica (od kumice ili iz omiljenog dućana), otkriti ćete tajne rižota i domaćih tjestenina, naučiti marinade, osmoze i načine pripreme mesa, zašto i kako koristiti začine, a riba, školjke i mekušci više neće biti misterij.

Termini edukacije su u popodnevnim satima od 18h (ponedjeljkom i srijedom), trajanje svakog termina je 3 puna sata i tako kroz pet tjedana –preko 30 sati intezivne edukacije.

Cijena tečaja je 3.400,00 kn (za 10 radionica – preko 30 sati edukacije), a plativo je diners karticom do 12 rata beskamatno, plaćanje gotovinom 10% popusta – detalje oko pogodnosti pogledajte na našim www stranicama.

Namirnice, alati za kuhanje, pregače i pribor su osigurani, a polaznici po završetku tečaja dobivaju certifikat Gastronomada.



Termin škole 15.04.2013.

od 18h, ponedjeljkom i srijedom

Kliknite za detaljne informacije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 21:45