NOVO U PARKU KNEŽEVA

Le Kolač slavi 5 godina, Robert Hromalić na meni vraća najpopularnije slastice i uvodi slatke i slane novitete

Nakon kraćeg zimskog sna, kako najavljuju, Robert Hromalić i Le Kolač u Parku Kneževa vraćaju se sa svojim izvornim slasticama u osvježenom obliku

Prije točno pet godina slastičar Robert Hromalić otvorio je svoj Le Kolač, malu slastičarnicu na zagrebačkom trgu Petra Petretića. Nakon toga, prošle je godine otvorio i novi, moderno uređen lokal u novoizgrađenom Parku kneževa, ponudu proširio i na slana jela te, osim slastičarnice, stvorio još jedno mjesto za brunch. Prošlog ljeta Le kolač bio je jedno od popularnijih mjesta u gradu, a onda je nastalo zatišje. Sada se Hromalić odlučio vratiti na scenu, i to onime čime je prvotno osvojio svoju publiku.

image
Marko Miscevic/Cropix
image
Marko Miscevic/Cropix
image
Marko Miscevic/Cropix

Hromalić je, naime, nakon velikog uspjeha sa slasticama u nikada prežaljenoj slastičarnici Time, u Le kolaču svoje goste osvojio posebno osmišljenim, sada već prepoznatljivim slasticama u obliku eclaira i upravo među njima mnogi su pronašli svoje favorite. Sada najavljuje kako baš te, omiljene kolače svoje publike, ponovno vraća u prodaju. Neki od njih su lješnjak i karamela te čokolada i tonka, a ponovno će nuditi i svoj baskijski cheesecake.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Osim već poznatih okusa, nudit će i nove slastice kao što su matcha-yuzu Mille Feuille, eclair s jagodom i šampanjcem te eclair tiramisu. Dobro je dodati i kako sve dostupne slastice dolaze i u mini verzijama. Također, u ponudu se vraća i signature kolekcija od šest kolača po izboru, uz besplatan kolač po izboru.

"Nama su kupci uvijek na prvom mjestu, a njihove povratne informacije otkrivale su želju za povratkom na originalni koncept na kojem je Le Kolač izgradio svoje temelje. Iako smo se vratili na najprodavanije okuse iz nekadašnjeg menija, to ne znači da nismo bili spremni dodati nove elemente ili unapređenja. Istovremeno smo osvježili ponudu i prostor, ali zadržali prepoznatljiv stil Le Kolača te s veseljem započinjemo novo uspješno poglavlje naše priče", objasnio je Hromalić ovu promjenu.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Kako je dodao, tijekom dana u Le Kolaču je dostupna i nova slana ponuda sa šest grillanih focaccia sendviča u različitim varijantama - jaja i špek, losos, Caesar piletina, grilani sir, pečena svinjetina te mortadela i pesto. Focaccie su dostupne u single ili double varijantama, uz umake od avokada ili sira, ili u ‘six-pack‘ pakiranju po promotivnoj cijeni, uz jedan sendvič besplatno. Istu ponudu bit će moguće naručiti putem Wolt aplikacije ili web shopa.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Svratite li ipak u lokal u Parku kneževa, za vrijeme sunčanih dana na terasi možete uživati u koktelima te toplim i hladnim napicima. Lokal je otvoren od ponedjeljka do subote, od 8 do 22 sata. Više informacija potražite na njihovim službenim stranicama.

Ovog Valentinova, u Le kolaču možete kupiti i macarons od ruže, maline, lycheea i vanilije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 23:52