majice s duhovitim natpisima

Brend Royal Cotton sestara Vanje i Vlatke Crvenke

 

“Želim da me svi ostavite na moru”, “Nikad neću biti žena svojih godina” ili “Who bolan cares?” samo su neki od duhovitih i pomalo ironičnih natpisa koje za svoju liniju majica u sklopu brenda Royal Cotton osmišljavaju sestre Vanja i Vlatka Crvenka.


Royal Cotton je nastao prije godinu i pol, a osim ženskih i muških majica, po želji kupaca povremeno rade i šalice s natpisima te platnene torbe. Majice su izrađene od 100-postotnog pamuka, a vizuale za tisak priprema Vanja koja je osnove digitalnih programa svladala uz pomoć prijatelja.



- Zbog razvoja posla planiram upisati i tečajeve digitalne obrade za daljnji napredak u radu - kaže 30-godišnjakinja koja živi u Zagrebu te dodaje kako je i sam naziv brenda pomno osmišljen jer je cilj bio postići da na prvu asocira na njihov glavni proizvod.



Vanjina i Vlatkina velika želja je otvoriti vlastiti showroom u kojemu bi kupcima mogle prezentirati svoje brojne ideje i kreacije, a dok se ta želja ne realizira, majice je po cijeni od 99 do 125 kuna moguće kupiti putem Facebook stranice Royal Cotton te putem Royal Cotton web-shopa. Njihov rad možete pratiti i na Instagramu.

- Mogu dodati da imamo puno suradnji na koje sam jako ponosna. Ove godine, primjerice, surađujemo s direkcijom Miss Hrvatske koja slavi 25 godina postojanja. Zamišljeno je da svaka finalistica nosi majicu koja predstavlja njezinu županiju i prema tome ću slagati vizuale. Bit će vrlo zanimljivo - poručuje Vanja.

Foto: Tomislav Krišto / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:38