DECENTNO I ELEGANTNO

Dašak Milana u središtu Zagreba

 ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/
Pri uređenju frizerskog salona vlasnicima je bilo važno imati puno prirodnog svjetla te biljaka jer se proizvodi koje nude temelje na načelima održivosti i brige za okoliš

Odlazak frizeru uvijek je bio više ritual nego obaveza, a u frizerski salon danas ne odlazimo samo po frizuru, nego potpunu njegu kose i kože te savjete i edukacije o tretmanima. Nerijetko vlastitog frizera pitamo i za savjet o proizvodima kojima ćemo njegovati kosu u vlastitoj kupaonici. Uza sve to, danas se u salonima zadržavamo i po nekoliko sati te su udobnost, atmosfera i ugođaj frizerskog salona jednako važni kao stručnost i profesionalnost frizera.

Upravo takvo mjesto, uređeno u talijanskom stilu, decentno i elegantno, ovih je dana otvorilo svoja vrata u središtu Zagreba na adresi Ilica 60.

image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/
image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/

Prvi u Zagrebu, PRIMEvision - Nashi Argan Store in store salon, ponudit će svim posjetiteljima puno više od frizure; ovo je prvi frizerski salon čiji prostor čini cjelinu s prodajnim dijelom u kojem će se moći kupiti proizvodi ovog talijanskog brenda za njegu kose.

Prostor, koji se proteže na 105 kvadrata, u središte Zagreba donosi dašak Milana jer je uređen po uzoru na originalni talijanski Nashi Argan salon, poštujući privatnost posjetitelja, koristeći samo najkvalitetnije materijale i komade namještaja, dok je glavnina dekoracija i komada namještaja kao što su ogledala, stolići, police, izrađena namjenski za ovaj salon.

image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/
image
ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z/

Pri uređenju prostora vlasnicima, Robertu i Martini Benčić, bilo je jako važno imati puno prirodnog svjetla te biljaka jer se brend svrstava u prirodnu kozmetiku te se temelji na načelima održivosti i brige za okoliš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:23