NEOBIČAN DIZAJN

Kad bi se popularne tenisice transformirale u stolce poznatih dizajnera

 MarkVonRama
Dizajn stolaca umjetnika i dizajnera uključuje preobrazbu Nikeovih tenisica u komade namještaja Hermana Millera i Miesa van der Rohea

Marco Rambaldi je sanjar, a za ‘sanjara, stvarnost je dosadna!‘ Nije ni čudo što je upotrijebio AI i Photoshop vještine kako bi se oslobodio dosade i dočarao neobične stolce koje izgledaju kao Nike tenisice.

Dok Instagrammer, koji se zove MarkVonRama, ima pratitelje koji već obožavaju njegove zamišljene verzije stolaca; njegov rad dolazi s odricanjem od odgovornosti "ništa stvarno i ništa na prodaju".

image
MarkVonRama
image
MarkVonRama

Dizajn stolaca umjetnika i dizajnera uključuje preobrazbu Nikeovih tenisica u komade namještaja Hermana Millera i Miesa van der Rohea. Osim stolaca s temom tenisica, prethodno je na platformi društvenih medija dijelio AI kuće s temom tenisica, što je također privuklo veliku pažnju.

image
MarkVonRama
image
MarkVonRama

Najnovija kreacija MarkVonRama ponovno zamišlja Eames Lounge i Ottoman kao Air Jordan 1 Retro High "Chicago" i Eames Molded Shell Rocking stolicu kao Ambush Air Force 1. Budući da stolci nisu namijenjene za izležavanje i samo su za oči; kreativna sloboda dopušta logotip, identičnu tkaninu i ostale dodatke s tenisica koji strše sa strane ovih komada namještaja.

image
MarkVonRama

U kolekciji se nalazi osam stolaca od kojih su neke – osim AJ 1 i AF 1 – temeljene na dizajnu Mies van der Rohea i Vitre. Imaju naslone za ruke i čipkaste ušice iz Air Jordan 4, što pridonosi estetici nadahnutoj tenisicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:30