PRESLATKO

Kupili stare vagone i preuredili ih u apartmane, a sav novac ide za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju

 AirBnB

Što je to toliko zanimljivo u vlakovima, teško je reći, ali diljem svijeta postoje na tisuće ljudi koji su jednostavno opsjednuti s njima. Počevši od onih prvih parnih lokomotiva pa sve do suvremenih koji voze i po 300 kilometara na sat. Neosporivo je da postoji određena romantika koju je teško objasniti, ali i mistika koja podsjeća na neka druga, možda bolja, ali minula vremena. Baš ta ideja stoji u sloganu B&B Norfolk & Western Caboose Car gdje vlasnici pozivaju svoje goste da zakorače u neko drugo vrijeme. O čemu se zapravo radi?

image
AirBnB
image
AirBnB
image
AirBnB

Vlasnici ovog zanimljivog B&B došli su na ideju da otkupe stare vagone i preurede ih u stambene prostore za iznajmljivanje. Nekoliko vagona u različitim, uglavnom jarkim bojama sada je smješteno u ruralnom dijelu Copper Hilla u Virginiji, SAD.

image
AirBnB
image
AirBnB

Ovaj jedinstveni B & B nalazi se u blizini nevjerojatnih planinskih ljepote s preko 4 000 kilometara pješačkih staza te nudi mnoge druge vanjske prostore u kojima gosti mogu uživati. Kako bi stvar bila još bolja sav prihod ide za potporu Apple Ridge Farmi neprofitnoj organizaciji s misijom pomaganja djeci s poteškoćama u razvoju.

image
AirBnB
image
AirBnB
image
AirBnB

Šarmantno preuređeni vagoni opskrbljeni su raznim sadržajima. Glavna soba ima prostor za doručak s mini hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i tosterom. Ova glavna soba također ima bračni krevet i futon koji se slaže u bračni krevet kako bi 4 gosta mogla odsjesti u njemu. Posljednje, ali ne i manje važno, ima vrlo prostranu kupaonicu kako bi ovaj boravak bio apsolutno predivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 10:11