SKRIVENO BLAGO

Renovacija doma može donijeti iznenađenja, ali što je Ema pronašla ne biste nikada očekivali

 Unsplash
Kada su radili inspekciju kuće otkrili da su podovi u igraonici bili "valoviti", što je dovelo u pitanje potporne grede kuće

Renoviranje doma može dovesti do niza različitih otkrića, uključujući skrivena vrata, tajne sobe ili obiteljsko blago, ali ponekad su ta otkrića toliko začuđujuća da vam nikada ne bi pala na pamet.

Korisnica TikToka i Instagrama @GlassyEm nakon što je kupila svoj novi dom i počela s renovacijom, prenijela je video svog procesa preuređenja samo da bi otkrila da se cijeli unutarnji bazen i hidromasažna kada kriju ispod poda u jednoj od soba.

- Naša trenutna ideja je pretvoriti ga u zatvoreni ribnjak i atrij s puno biljaka - napisala je u videu na TikToku. - Možda obnoviti hidromasažnu kadu... Ali za sada će to biti zatvoreni skate park – dosjetila se nova vlasnica.

Nakon što je video postao viralan na TikToku i Instagramu, njihov odjeljak za komentare imao je gomilu prijedloga za njihov novopronađeni prostor, uključujući „potopljenu” dnevnu sobu, unutarnje jezerce i nostalgičnu „rupu” za druženje.

Kada su radili inspekciju kuće otkrili da su podovi u igraonici bili "valoviti", što je dovelo u pitanje potporne grede kuće, što je zahtjevalo da pogledaju što se nalazi ispod. Novo otkriveni prostor dao im je misliti jer, kako sami kažu, s praznim bazenom i hidromasažnom kadom doista ne znaju što bi učinili.

- Kad smo kupovali ovu kuću prije šest tjedana, rečeno nam je da je u jednom trenutku jednom davno u ovoj kući građenoj po narudžbi postojao unutarnji bazen, ali da je bazen preuređen i da je pretvoren u ogromnu igraonicu – kaže vlasnica.

U nekoliko ažuriranih videozapisa vlasnica kuće otkrila je da su uočili minijaturne neotrovne zmije u području bazena i uvjerila svoje zabrinute gledatelje da će poduzeti mjere opreza tijekom renoviranja.

Kad biste pronašli unutarnji bazen koji se skriva ispod poda vašeg doma, biste li ga obnovili? Ili biste ga odlučili pretvoriti u zatvoreni ribnjak ili nešto potpuno drugo?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 01:40