Pomorska utvrda u Engleskoj? Ma ne, luksuzni hotel!

Spitbank Fort

Spitbank Fort Hotel nalazi se u blizini obale u Portsmouthu u Engleskoj, a riječ je o pomorskoj utvrdi sagrađenoj kako bi zaštitila Britance od Napoleona III.

Ovaj veliki luksuzni hotel dio je projekta Mike Clarenea iz LLP tvrtke. Cijeli projekt uključivao je pretvaranje triju utvrda u velike turističke atrakcije kao dio kolekcije Amazing Venues. Druge dvije utvrde su Horse Fort Sand, koja već služi kao muzej i centar kulturne baštine, a No Man’s Land Fort trebao bi biti još jedan veći hotel sa 27 soba i spa. Za Makeover Spitbank Forta potrošeno je četiri milijuna dolara. U hotelu je smješteno osam luksuznih spavaćih soba i apartmana s bogatim popratnim sadržajem. Posjetitelji dolaze do utvrde pomoću skipera koji ih dovodi do hotela iz marine Royal Clarence u Gosportu. Sobe su smještene u bivšim puškarnicama, čime su dobile dodatnu egzotičnu kvalitetu, bez vojske i nelagode. Sobe su luksuzni prostrani apartmani koje krasi raskošan namještaj, ukusno uređen interijer s velikim krevetom i prikladno dizajniranim sofama, stolovima, stolcima i ostalim namještajem i ukrasima. Ostali sadržaj uključuje nekoliko restorana, barova i salona s otvorenim svjetionikom restoranom koji ima prekrasan pogled na okolicu, Victory barom i lounge barom s prostranim i spokojnim interijerom, otvorenim Fire Pitom koji pruža uživanje u prekrasnom pogledu na Isle of Wight, a u restoranu Officer s Mess možete uživati u delicijama i kreacijama poznatog šefa Nikolausa Boylea. Joa neki od sadržaja koji se nude na otvorenom su topli bazen i spa, kao i rekreacijska soba namijenjena za spore (dugotrajne) aktivnosti.

Mike Clare i njegov talentirani tim uspjeli su od napuštene tvrđave Spitbank, koja je imala veliku obvezu da bude uspješna s obzirom na činjenicu da se nalazi na jednom od najneobičnijih mjesta za takav objekt, stvoriti iznenađujući hotel. Mi mislimo da su u svojem naumu i uspjeli! Stvorili su luksuzan hotel u kojem ne nedostaje apsolutno ništa. Kako vam se sviđa ovaj prekrasni hotel?

Ako vam se svidio ovaj hotel, molimo vas da ga podijelite! :)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 14:29