praktični trikovi

MALO MOĆNO ČUDO Sušilo za kosu

Ovih je 6 trikova sa sušilom dobro znati!

Sušilo za kosu mali je kućanski aparat bez kojeg većina žena ne može živjeti, pogotovo kada se moramo u brzini spremiti za izlazak iz stana i nemamo vremena pustiti da nam se kosa prirodno osuši. Osim svoje klasične namjene u službi ljepote, vaše vam sušilo za kosu može poslužiti i za cijeli niz praktičnih pothvata po kući pa u videu koji slijedi saznajte kako sve možete iskoristiti njegovu moć!

Vaši su se mališani malo previše zaigrali i prebacili svoja umjetnička djela s papira na zidove? Imate li perive zidove, još ćete ih lakše očistiti ako tragove boja i pastela prvo zagrijete toplim zrakom iz sušila. Lakše ćete ih vlažnom krpom obrisati sa zida.

Došlo je vrijeme da skinete flaster koji se pošteno zalijepio za vašu kožu? Njegovo skidanje može biti i bezbolno iskustvo ako ljepljive dijelove flastera prvo malo zagrijete sušilom.

Nemate na raspolaganju glačalo, a baš želite odjenuti najzgužvaniju majicu koju imate? Poprskajte ju s malo vode i uz pomoć toplog zraka iz sušila izravnajte tkaninu.

Nikako ne uspijevate oguliti dosadne naljepnice sa staklene ambalaže? Zagrijte ih sušilom kako bi se ljepilo otopilo i jednostavno odvojite od površine.

Volite paliti svjećice u kući? Sigurno vam se koji put dogodilo da vam iscuri malo voska po stolu ili polici pa umjesto da sastružete ohlađeni vosak i riskirate oštećivanje namještaja, uz pomoć sušila otopite ostatke! Kada se vosak pretvori u prozirnu tekućinu, jednostavno ga krpom obrišite sa svojih površina.

Madrac za napuhavanje jednostavno i brzo napunite zrakom uz pomoć svog sušila! Većina današnjih sušila za kosu ima mogućnost sušenja kose hladnim zrakom, što je idealna opcija za upuhivanje zraka u madrac. Bit ćete gotovi za čas posla!

Izvor: BabyFirstTV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:34