Radi čuda

Zaboravite na usisavač! Ovaj predmet najbolje čisti tepih od prašine i dlaka

 INSTAGRAM /@MRSHINCHHOME/
Gospođa Hinch otkriva pametan trik za čišćenje tepiha koji ne uključuje usisavač, a radi čuda

Frizerka koja je postala guru za čišćenje, a čiji su pratitelji na Instagramu porasli na gotovo dva milijuna u roku od godinu dana, ponovno je zapalila platformu društvenih medija jeftinim trikom za čišćenje tepiha.

Sophie Hinchcliffe – poznata i kao gospođa Hinch – nedavno je otkrila da koristi brisač od 2 eura kako bi njeni tepisi izgledali kao novi.

image
INSTAGRAM /@MRSHINCHHOME/

Gospođa Hinch koristi alat za čišćenje prozora kako bi ostrugala skrivenu prašinu, prljavštinu i što je najvažnije - dlake - s tepiha.

Influencerica za čišćenje doma uspjela je skupiti klupko dlaka i prašine jednostavnim prevlačenjem brisača po svakoj stepenici. (Uf).

image
INSTAGRAM /@MRSHINCHHOME/

Rekla je da većina ljudi ne vidi prljavštinu koja se skriva duboko u tepihu jer usisavanje naizgled čini tepih čistim, ali nakon što povučete gumu po podnim oblogama, brzo ćete vidjeti koliko se toga krije ispod.

Dodala je da je brisač idealan za dolaženje do teško dostupnih kutova vašeg tepiha.

image
INSTAGRAM /@MRSHINCHHOME/

Drugim riječima, savršen je za teška područja poput stepenica.

Kao i uvijek, gospođa Hinch podijelila je rezultate s ostatkom svoje online zajednice kako bi ljubav prema brisaču nastavila teći.

Međutim, važno je napomenuti da je Hinch savjetovala svojim sljedbenicima da to rade samo povremeno, jer bi postupak mogao oštetiti vlakna u tepisima ako se radi prečesto.

image
INSTAGRAM /@MRSHINCHHOME/

Gospođa Hinch ima psa, Henryja, koji je bez sumnje odgovoran za dlake na njezinim stepenicama.

Gospođa Hinch prikupila je legiju vjernih obožavatelja koji sebe nazivaju ‘Hinčeva vojska‘ otkako je njezin Instagram račun postao viralan 2018. Ova 29-godišnjakinja nevjerojatno je popularna s trikovima za čišćenje koji često pokazuju kako svakodnevno koristiti proizvode za čišćenje za različite poslove po kući. Također je napisala knjigu, Hinch Yourself Happy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:27