LULLABY PICTURES/SHUTTERSTOCK
Ljubav koja traje

Nerazdvojni su: Slavni holivudski glumac i njegova supruga proslavili 36 godina braka, još uvijek se drže za ruke

Iako je u njihovom braku bilo mnogo nevolja i problema, sve su uspjeli prebroditi zajedno zbog čega ih mnogi smatraju jednim od najskladnijih holivudskih parova.

Iako je u njihovom braku bilo mnogo nevolja i problema, sve su uspjeli prebroditi zajedno zbog čega ih mnogi smatraju jednim od najskladnijih holivudskih parova.

Tom Hanks i Rita Wilson poznati su kao jedan od najdugovječnijih parova u svijetu Hollywooda, a danas slave 36. godišnjicu braka. Tim je povodom glumica na svome Instagram profilu objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija uz emotivnu posvetu.

"Ostari sa mnom, najbolje tek dolazi. Sretna nam 36. godišnjica!", napisala je Wilson u opisu objave ispod koje se odmah nanizalo mnoštvo lijepih želja i čestitki njezinih prijatelja i pratitelja.

Slavni se par upoznao na snimanju ABC-jevog sitcoma "Bosom Buddies" 1981. i, kako je u nekoliko navrata rekao poznati glumac koji se proslavio ulogom u filmu "Forrest Gump", odmah kliknuli. Iako su na samom početku bili isključivo dobri prijatelji, ubrzo je njihov prijateljski odnos prerastao u onaj ljubavni.

image

Tom i Rita 1987. godine

BEI/SHUTTERSTOCK

"Jedna od važnijih stvari, kad smo se upoznali, bila je ta što smo se odmah složili", opisala je Wilson tijekom gostovanja u showu Kelly Clarkson 2020. njihov prvi susret. "Bio je zabavan i zanimljiv, stalno me nasmijavao", rekla je glumica poznata po brojnim uspješnicama poput "Romanse u Seattleu", "Odbjegle nevjeste" i "Ludih božićnih zvona".

Tada već dobri prijatelji ponovno su se sreli na snimanju njihovog prvog zajedničkog dugometražni filma "Volonteri" iz 1985., u kojem su glumili ljubavni par. Kako je Hanks kasnije otkrio, među njima se odmah rodila ljubav. "Pogledali smo se i bam - to je bilo to. Instantna privlačnost između nas jednostavno se nije mogla ignorirati." Od tog su trenutka bili nerazdvojni, a zajedno su glumili i u mnogim filmovima. U travnju 1988. par se odlučio vjenčati, a ceremonija na kojoj su prisustvovali njihova obitelj i prijatelji održala se u Los Angelesu.

image

Tom Hanks i Rita Wilson vjenčali su se u travnju 1988. godine

RALPH DOMINGUEZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Uspjeh naše veze bazira se na kombinaciji vremena, zrelosti i naše volje za tim da imamo intimnu vezu", rekao je Hanks u jednom od svojih intervjua. "Kada sam oženio Ritu, bio sam svjestan da će to zahtijevati neke promjene s moje strane. Unatoč tome što naš odnos nije magičan, kao što je to prikazano u filmovima, ali oboje znamo da ćemo bez obzira na sve biti tu jedno za drugo, što je najvažnije."

image

Iako su na samom početku bili isključivo prijatelji, ubrzo je njihov odnos prerastao u onaj ljubavni

RALPH DOMINGUEZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Iako je njihova ljubav uistinu vrijedna divljenja, bilo je u tih 36 godina i nekoliko teških trenutaka. Jedan takav dogodio se 2015. kada je Wilson dijagnosticiran karcinom dojke, zbog čega se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji i rekonstrukciji. Umjesto da ih to razdvoji, samo ih je dodatno povezalo, a o tim teškim trenucima glumica je jednom prilikom progovorila za New York Times. Otkrila je da joj je upravo Hanks bio najveća podrška u tim danima.

image

Par prošle godine na Filmskom festivalu u Cannesu

DGP/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

"Stvar je u tome što nikada ne možete znati kako će vaš partner ili partnerica reagirati u takvoj situaciji. No Tom je bio toliko nježan i brinuo je o meni, nevjerojatno je kako nas je to zapravo samo još više zbližilo." Osim njezine bolesti, poznati se par susreo s još jednom nevoljom. Naime, njihov stariji sin Chet godinama se borio s ovisnošću, a njegovi su mu roditelji bili velika podrška. Osim Cheta, Hanks i Wilson imaju još jednog sina - Trumana koji se također bavi glumom.

Linker
07. svibanj 2024 20:38