Za sve komentare objavljene na portalu 100posto.hr pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. 100posto.hr ne može se držati odgovornim za eventualnu štetu nastalu na taj način.

Svaki prekršaj pravila komentiranja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korištenja na korisničkom računu. Administratori i redakcija jedini su ovlašteni za interpretaciju pravila.

Pravila komentiranja

Strogo je zabranjeno veličanje totalitarnih režima, govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili spolnoj osnovi i psovke.

Izravne prijetnje drugim korisnicima, subjektima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije su zabranjene, a u ekstremnim slučajevima i podložne kaznenom progonu.

Postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, moralno upitnog i uvredljivog sadržaja je zabranjeno.

Strogo je zabranjena uporaba tzv. keyjeva, hackova, crackova ili drugog materijala ilegalne prirode, uključujući ilegalne stranice za download. 

Oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst zabranjeno je na cijelom forumu.

Postanje sadržaja koji nije vezan uz temu nije dopušteno i može biti razlog za upozorenje. Ovo uključuje i postove kojima je jedina svrha upozoravanje na kršenje pravila.

Vrijeđanje drugih korisnika i/ili administratora te neprikladno izražavanje je kažnjivo.

Spamanje (postanje besmislenih i nesvrsishodnih poruka) nije dopušteno i može nakon upozorenja rezultirati vremenski ograničenom ili trajnom zabranom komentiranja.

Pisanje velikim slovima smatra se vikanjem te se neće tolerirati, osim u slučaju kad se velika slova koriste za naglašavanje ili isticanje dijelova posta.

Lažno predstavljanje ili izdavanje za člana redakcije može biti razlog za upozorenje i u ekstremnim slučajevima – trajnu zabranu uporabe korisničkog računa.

Zabranjen je unos komentara koji nemaju vidljivih poveznica s temom koja se komentira (tzv. Off topic).

Žalbe

Odluka uredništva je konačna i na nju nemate pravo žalbe.