BIJEG OD TOPLINSKOG VALA

Vani divljaju Celzijusi, pa smo našli streaming hitove za uživanje pod klimom, jedan je iz Turske...

Streaming preporuke

 Press
U Marvelovoj seriji ‘Secret Invasion‘ glume Samuel L. Jackson, oskarovka Olivia Colman, Emilia Colman, Daenerys iz ‘Igre prijestolja‘

BIRD BOX BARCELONA, NETFLIX

"Bird Box", priča o Malorie Hayes (Sandra Bullock), majci dvoje male djece koja svoje mališane pokušava zaštiti od sigurne smrti oštro im objašnjavajući da nipošto ne smiju skinuti poveze s očiju, 2018. je godine žarila i palila Netflixom. Postapokaliptični horor danske redateljice Susanne Bier ("The Night Manager", "The Undoing") o kataklizmi ogromnih razmjera koja uslijedi kada si mase ljudi s različitih kontinenata odjednom počnu oduzimati život, temeljen na istoimenom romanu prvijencu američkog autora Josha Malermana dobio je svoj španjolski spin off. Film Álexa i Davida Pastora prati priču mladoga oca Sebastiána, i njegove kćeri Anne koji pokušavaju preživjeti u distopijskom svijetu u kojem nitko ne može preživjeti pogled na zlokobna bića koja su zavladala svijetom. U glavnoj ulozi filma "Bird Box Barcelona" našao se popularni španjolski glumac Mario Casas ("Tres metros sobre el cielo", "Tengo ganas de ti", "Contratiempo", "El inocente"), Annu interpretira Alejandra Howard, a glumačku ekipu čine i poznata imena poput Michelle Jenner, Leonarda Sbaraglie i Lole Dueñas.

PUNI KRUG, (HBO) MAX

Istraga otmice maloljetnoga sina Sam (Claire Danes) i Dereka (Timothy Olyphant) otvorit će Pandorinu kutiju i početi otkrivati niti koje povezuju pripadnike raznih društvenih skupina i dugo čuvane tajne niza likova iz New Yorka. Seriju HBO Maxa potpisuje Ed Solomon, koji je napisao scenarij za blockbuster "Men in Black" s Will Smithom i Tommy Lee Jonesom u glavnim ulogama, dok je režija u rukama filmskog znalca Stevena Soderbergha ("Erin Brockovich", "Traffic", "Oceanovih jedanaest", "Oceanovih dvanaest", "Oceanovih trinaest", "Zaraza", "Magic Mike"). Očajnu majku glumi briljantna Claire Danes koja velike uspjehe ("Romeo i Julija", "Sati", "Homeland") niže još od kultne serije "I to mi je neki život".

LJUBAVNA TAKTIKA 2, NETFLIX

Nakon što su si uzajamno priznali ljubav te pružili ruku pomirenja Asli i Kerem uživaju u romantičnoj idili, no neugodno otkriće o Keremovu stavu prema braku Asli će navesti da započne novu rundu borbe spolova. Asli i Kerem vraćaju se starim navikama i upuštaju u novu igru psihološkog nadmudrivanja. Ona će ga pokušati navesti da uvidi ljepote braka, dok će joj on pokazati njegove potencijalne nedostatke. U nastavku turske romantične komedije "Ljubavne taktike" snage će ponovno odmjeriti Şükrü Özyıldız te njegova filmska partnerica Demet Özdemir, glumica poznata po ulogama u voljenim humorističnim serijama.

MILE MAGNOLIJE, NETFLIX

U prvoj smo sezoni Maddie (JoAnna Garcia Swisher) upoznali kao netom rastavljenu ženu i majku iz Sjeverne Karoline koja, dok prolazi kroz razvod, ujedno pokušava naći i svoje mjesto u svijetu rada, Danu Sue (Brooke Elliott) kao majku i kuharicu te vlasnicu restorana Sullivan‘s, a Helen (Heather Headley) kao uspješnu odvjetnicu. Nadolazeća treća sezona, kao i prethodne, pratit će nove emocionalne boli, obiteljske i ljubavne izazove te emoguće izbore s kojima se susreću, a u središte uvijek iznova postaviti neraskidivo prijateljstvo triju zrelih žena. Usred svojih oluja junakinje ove dramske serije sigurnu će luku i bezuvjetni oslonac pronaći upravo u toj neraskidivoj vezi.

SECRET INVASION, DISNEY +

Akcija, znanstvena-fantastika, intriga i stelarna glumačka imena asevi su u špilu nove Marvelove miniserije. Temeljena na istoimenu stripu, "Secret Invasion" pripovijeda priču o Nicku Furyju, bivšem ravnatelju agencije S.H.I.E.L.D. koji je godinama radio s izvanzemaljcima shapeshifterima s planeta Skrullosa te Talosu, njegovu savezniku i bivšem vođi Skrullsa. Dvojac će pokušati poremetiti planove grupi izvanzemaljskih otpadnika koji pod Gravikovim vodstvom pokušavaju zavladati zemljom pretvarajući se da su ljudi. Za scenarij je zaslužan Kyle Bradstreet ("Mr. Robot"), a zvjezdanu postavu predvodi obožavateljima Marvela poznato lice, cijenjeni hollywoodski glumac Samuel L. Jackson. U ulozi Talosove (Ben Mendelsohn) kćeri G‘iah gledat ćete Emiliju Clarke, najpoznatiju po ulozi Daenerys u "Igri prijestolja", oskarovku Oliviju Colman, koja je utjelovila britansku kraljicu Elizabetu II. u seriji "Kruna", te Dermota Mulroneyja, kojeg su mnogi zavoljeli u dirljivoj komediji "Moj dečko se ženi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:20