LJETNI PARTY

Dvojac koji je u karanteni organizirao najveći online koncert, sada priprema party na obali

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix
Ulaz je besplatan, a treba samo predati popis s imenom, prezimenom, OIB-om i potpisom, kažu Božidar Gracin Boćo i Ante Viljac

Nakon jedinstvenog projekta "Millennium- Šibenik za cili svit", najvećeg online koncerta sa šibenskih tvrđava u doba korona izolaciji, isti inovativni dvojac Božidar Gracin - Boćo i Ante Viljac spremaju veliki dvodnevni party na šibenskoj obali Martinska.

Naravno, ništa manje originalan. Pod imenom "Millennium New Age" 4. i 5. kolovoza tako će se na predivnoj prirodnoj pozornici s pogledom na Krešimirov grad održati party sa zvučnim domaćim DJ imenima za koji se, kažu organizatori ne plaćaju ulaznice.

- Jedino za što treba izdvojiti je deset kuna za povratnu kartu brodom, koji će konstantno voziti na Martinsku sa šibenske rive. I prvog i drugog dana zabava će trajati od 16 do 23 sata. To je najbolje moguće provedeno popodne uz izvrsnu glazbu, kupanje i ples. Ovaj čitav projekt pao mi je slučajno na pamet i osmislili smo ga u samo 15 dana. Posebno je i to što nam se javljaju DJ-i iz čitave Hrvatske i svi bi htjeli svirati besplatno. Glavni prijatelj i gost, a tako će biti i dogodine, je hrvatska produkcija, a goste izvana odabirati će publika - najavljuje Gracin.

Među DJ-evima najzvučnije ime je Paolo Barbato koji će sa zagrijavanjem krenuti već u nedjelju, 2. kolovoza u beach baru Shark u mjestu Žaborić.

image
DJ Paolo Barbato
Facebook

- Tamo će Paolo svirati s Edijem Kristićem, a u utorak su na Martinskoj, a druga postava stiže 5. kolovoza. Biti će puno iznenađenja, pa tako i štand s pištoljima i puškama na vodu. Biti će dosta vodenih stvari, ali i štand s lubenicama i voćem. Jedino od čega ćemo preživjeti financijski je piće, a sponzori su nam bili tliko susretljivi da će cijena pića biti gotovo pa smiješna - priča Gracin.

Jedino što organizatori mole, obzirom da ulaznica nema, da se poštuju sve mjere i preporuke vezane uz koronavirus.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

- Kao i 1. svibnja poštujemo sve odredbe vezane uz COVID-19, a da bi skratili cijelu priču, svatko tko dolazi treba jednostavno predati popis s imenom, prezimenom, OIB-om i potpisom i to predati umjesto ulaznice. Isto tako ograničiti ćemo broj posjetitelja na tisuću. Inače, brod koji će voziti publiku s povratnom kartom od deset kuna po toj cijeni ide do 20 sati, a nakon toga trebati će izdvojiti za povratak u Šibenik dodatnih deset kuna. Uz to, do Martinske tko želi može doći i autom - naglašava Gracin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:19