'MONDAY MORNING'

Melanie Fiona pozvala Dinamovce na svoj koncert u klubu Aquarius 9. prosinca

Klub Aquarius 9. prosinca ugošćuje talentiranu kanadsku pjevačicu, a pjesma Melanie Fione „Monday Morning" neslužbena je himna nogometaša nogometnog kluba Dinamo

Pjesma Melanie Fione „Monday Morning“ neslužbena je himna nogometaša nogometnog kluba Dinamo, kao što je nedavno u jednom intervjuu otkrio sportski direktor Dinama Zoran Mamić. Nogometaši Dinama prije svake utakmice slušaju ovu pjesmu u svlačionici i kao što sami kažu uz nju „nabrijavaju atmosferu“. Mlada kanadska pjevačica koja uskoro nastupa u klubu Aquarius, saznala je za ovu priču i pozvala dečke na svoj zagrebački koncert. Plavi su to objeručke prihvatili pa će ovaj put slušati svoju omiljenu pjevačicu prije i poslije utakmice koju igraju u Osijeku baš na dan koncerta.

Melanie se na glazbenoj sceni pojavila 2009. godine, a s njezinog debi albuma “ The Bridge”, skinuto je već tri velika hita – “ Give it to me right”, “It kills me”, a sada i „Monday Morning“. Koncert je najavljen za četvrtak 9. prosinca s početkom u 21.30 sati u Aquariusu, a vrata kluba otvaraju se već u 20 sati. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji preko sustava Eventima po cijeni od 160 kn, a na dan koncerta na ulazu u Aquarius prodavati će se po cijeni od 180 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:24