NOĆ VJEŠTICA

Najtraženiji DJ dvojac stiže u Zagreb: Snimali su s Tiestom, Idrisom Elbom...

Solardo

 Promo/
Svi ljubitelji elektronske glazbe pozvani su da u Dvoranu Hala uz fantastično ozvučenje i impresivne vizuale

Jedan od najtraženijih DJ dvojca iz Manchestera, Solardo, stižu u Zagreb na nadolazeći Halloween party pod maskama, 31. listopada u zagrebačkoj Hali, u organizaciji Groove events!

image

Solardo

Promo/

U samo nekoliko godina, od ranih početaka 2014. godine pa sve do danas, britanski producentski duo Solardo nastupa na prestižnim festivalima kao što su Glastonbury, Tomorrowland, EDC Las Vegas, Ultra Music Festival Miami. No, ovaj nevjerojatan uspjeh nije došao sam od sebe. Dugogodišnji producenti James Eliot i Mark Richards, poznatiji kao Solardo, u kratkom su periodu skrenuli pažnju na sebe i svim ljubiteljima elektronske glazbe isporučili svoj osvježavajući techno housea vođen ogromnim hitom "XTC"; koji je postao jedan od najvećih hitova na Ibizi u godini njenog izlaska s više od 200 milijuna streaminga na glazbenim servisima.

Odbijajući da ih se svrsta u jedan glazbeni žanr, britanski dvojac Solardo dokazao je svoju sposobnost da se kao glazbeni kameleoni s rastućom diskografijom koja je impresivno raznolika i besprijekorno izvedena prilagode svakom stilu i publici. Iza sebe imaju niz hitova: od techno singla "Riser" do himnične "I Can‘t Wait" koju su snimili s Tiëstom i Poppy Baskcomb, a njihovo najnovije izdanje, "Big Talk", u suradnji s poznatim glumcem Idrisom Elbom već je privukla pažnju mnogih.

Njihov inovativni zvuk evoluirao je od popularnog tech house predloška kako bi uključio elemente techna, housea, progressivea, electroa i trancea u jedan opojan miks, postavši dominantnim stilom u većim house klubovima i festivalima širom svijeta - s više od 200 milijuna streaminga na streaming servisima i ogromnim hitom "XTC" koja je postala jedna od najvećih traka na Ibizi u godini njenog izlaska.

"Mi samo stvaramo pjesme, idealno, samo za plesni podij i ono čime se klasificira, to je to. Definitivno ne izlazimo i ne razmišljamo - oh, ići ćemo na techno - jer smo naš zvuk jako razvili od kada smo prvi put objavili glazbu. I nastavit će se razvijati i nastavit ćemo raditi ono što radimo i što god to bilo, kako se god klasificira. Sve dok nas klubovi i festivali vole, mi smo više nego sretni." poručuju Solardo.

Uz najnovija izdanja ‘Adidas & Pearls‘, ogromnom suradnjom s Vintage Culture i LOWES, i njihovom dugo očekivanom suradnjom s Tiëstom na "I Can‘t Wait" ft Poppy Baskcomb, rezidencijom od 14 tjedana u Ushuaïa Ibizi i rasprodanom turnejom po Velikoj Britaniji, ovaj dvojac iz Manchestera dominirao je 2022. godinom.

Uz fantastično ozvučenje i produkciju koju upotpunjuju impresivni vizuali i profesionalno osvjetljenje, svi ljubitelji elektronske glazbe pozvani su da u Dvoranu Hala, na adresi Slavonska avenija 3b, dođu pod maskama kako bi se potpuno uklopili u tematski ambijent koji će na jednu večer unijeti novu dimenziju clubbinga u glavnom gradu!

Podršku headlinerima pružit će već dobro znani Groove rezidenati Vonn Z, Vesna G i Anakin. Ovaj specijalni, tematski party, organizira zagrebački promotorski tim za elektroničku glazbu Groove Events, a ovaj jedinstveni program u Dvorani Hala nastavak je suradnje koji je započet prošle sezone organiziranjem partije kojeg je predvodio DJ-a Mark Knight.

Uz fantastično ozvučenje i produkciju koju upotpunjuju impresivni vizuali i profesionalno osvjetljenje, svi ljubitelji elektronske glazbe pozvani su da u Dvoranu Hala, na adresi Slavonska avenija 3b, dođu pod maskama kako bi se potpuno uklopili u tematski ambijent koji će na jednu večer unijeti novu dimenziju clubbinga u glavnom gradu.

"Dvorana Hala će biti transformirana u mračni svijet pod maskama, a da bi event bio još nezaboravniji – pozivamo sve posjetitelje da pripreme svoje najkreativnije i najstrašnije kostime! Donosimo najjači party do sada na kojem će nas Solardo držati na nogama cijelu noć“, poručuju iz Groove organizacije.

Ulaznice za Groove Halloween Party možete kupiti putem sustava Entrio na sljedećem linku, a za više informacija pratite Groove events na društvenim mrežama. Vidimo se na najstrašnijem Halloween partyju u Zagrebu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:21