DIRLJIVA PRIČA

'PRETVORIO JE RUŽAN DOGAĐAJ U JEDAN OD NAJLJEPŠIH U MOM ŽIVOTU' Curu koja je zakasnila na vlak i ostala sama na cesti spasio beskućnik

 Facebook

Djevojka koja je ostala sama u Londonu usred noći nakon što je zakasnila na vlak, na svom Facebooku je napisala dirljiv post o beskućniku koji je učinio sve kako bi se ona osjećala sigurnom.

- Nadam se da će ova priča nagnati ljude da razmisle dvaput kad vide beskućnika - napisala je Nicole Sedgebeer na početku objave koju je dosad podijelilo više od 10.000 ljudi.

Naime, Nicole se vraćala iz večernjeg izlaska 4. ožujka kada je zakasnila na vlak i počela paničariti jer je idući vlak za Milton Keynes gdje živi išao tek ujutro. Tada joj je jedan beskućnik pritekao u pomoć.





I hope this story makes people look twice when they see a homeless person. Last night I missed my last train home and...

Posted by Nicole Sedgebeer on Friday, 4 March 2016




Mark ju je ugledao kako plače, te ju je otpratio do kafića koji je još bio otvoren i radio je cijelu noć jer je, kazao joj je, opasno da sama šeće po mraku.

- Nakon kave i kratkog razgovora otišao je objasnivši mi kako ide spavati u svoju vreću, no da će se vratiti u 5 ujutro da me otprati natrag do stanice. Nisam mislila da će doći pa sam sama krenula. Već je prošlo pet, a od njega nije bilo ni traga. Kad sam zašla iza ugla vidjela sam ga kako trči prema meni kako bi me stigao otpratiti na vlak. Ovaj muškarac kojeg bih izbjegavala pogledati u oči ako bi me tražio sitniš, pretvorio je jedan ružan događaj u jedan od najboljih u mom životu - napisala je Nicole i dodala: - Mark, ti si poseban čovjek. Više nikad neću prijeko pogledati ijednog beskućnika.

Nicole je s Markom uslikala selfie te je u komentarima pod slikom napisala da ga je upitala zašto je to učinio, na što joj je on odgovorio kako je njegova dužnost da vrati drugom čovjeku njegovu kćer živu i zdravu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:48