VIRALAN HIT

Stjuardesa otkrila što nikada ne biste trebali konzumirati u avionu: ‘Vjerujte mi, odvratno je!‘

Kat Kamalani
 Screenshot/TikTok
Obećajte mi da tijekom leta nećete piti tekućinu koja se ne nalazi u limenci ili plastičnoj boci, upozorila je na TikToku Kat Kamalani

Američka stjuardesa Kat Kamalani na TikToku, gdje je prati više od 465.000 ljudi, otkrila je što nikad, ali baš nikad ne biste trebali konzumirati u avionu.

- Klonite se ovoga dok letite, samo mi obećajte da nećete piti tekućinu koja se ne nalazi u limenci ili plastičnoj boci. Zašto? Pa te cisterne s vodom nikad se ne čiste i odvratne su. Radije razgovarajte sa stjuardesom, jer mi rijetko, zbilja rijetko pijemo čaj ili kavu - naime, za oboje se koristi voda iz istog spremnika za vodu, pa kad pijete tu kavu i čaj, zapravo pijete tu vruću vodu koja je apsolutno odvratna - objasnila je Kat.

U nastavku videa čak je demonstrirala različite dijelove aparata za kavu, tvrdeći kako se oni čiste samo i isključivo ako se pokvare.

- Uostalom, te cisterne stoje u zahodu... Apeliram na roditelje da nikad ne traže vruću vodu za bočice za bebe. Umjesto toga, zamolite za bocu vode i šalicu vruće vode - rekla je Kamalani, no nije navela za koju zrakoplovnu tvrtku radi kao stjuardesa.

Njezin video pogledalo je više od milijun ljudi, a korisnici su, logično, ogorčeni, prenosi The Mirror.

- Ako već znate kako stvari stoje, zašto vi stjuardese same ne očistite te spremnike?! Ovo je zbilja neodgovorno! - komentirali su neki, a javili su se i drugi zaposlenici aviokompanija koji su potvrdili istinitost Katinih tvrdnji.

Međutim, oglasili su se i zaposlenici zrakoplovnih tvrtki u kojima se spremnici vode redovito nadgledaju i dezinficiraju.

- Osim toga, čelične posude iz aparata za kavu mijenjaju se nakon svakog leta. No vodu koja se konzumira u avionu svakako treba flaširati ili zagrijati prije pijenja - istaknuo je jedan korisnik TikToka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:54