PRENOSI DAILY MAIL

Pele: Volio bih gledati Afrikance u finalu

Imam sjajna iskustva s afričkim nogometašima. Uvjeren sam da će ovo biti iznimno uzbudljivo prvenstvo - kazao je Pele
Brazilian striker Robinho (L) is pulled by soccer legend Pele during his presentation in Santos February 1, 2010. Robinho arrived in Brazil on Saturday to begin a six-month loan spell with Santos from English Premier League side Manchester City. The 26-year-old asked City for the loan move in a bid to improve his chances of making Brazil's 2010 World Cup squad after struggling in England. REUTERS/Alex Almeida (Brazil - Tags: SPORT SOCCER)
 Reuters

Brazilac Pele, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, govorio je za Daily Mail što očekuje od Svjetskog prvenstva koje u petak započinje u Južnoafričkoj Reoublici.

- Jasno je da ću navijati za Brazil, koji je posložen na pravi način i od kojeg ćemo sigurno dobiti prave rezultate. Složit ću se s ostalima da su Brazil i Španjolska dvije najbolje momčadi, no moja je želja da u finalu, uz Brazil, gledam i jednu afričku reprezentaciju - rekao je Pele i nastavio:

- Imam sjajna iskustva s afričkim nogometašima i stvarno im želim sve najbolje. Uvjeren sam da će ovo biti iznimno uzbudljivo prvenstvo, super organizirano i na visokoj razini.

Nije izbjegao pitanje novinara Daily Maila o Engleskoj.

- Jaka momčad. Capello je odličan trener, a Rooney je paklen, krajnje opasan igrač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 18:32