JE LI KONAČNO RIJEŠEN MISTERIJ?

Pronađen ljudski kostur, sumnja se da je riječ o Francuskinji (26) koja je 2014. nestala na Momentu Dementu u Slunju


Tomislav Kukec
10.01.2018.15:10
Pronađen ljudski kostur, sumnja se da je riječ o Francuskinji (26) koja je 2014. nestala na Momentu Dementu u Slunju
Facebook

sažeto

Ona je 2014. nestala tijekom održavanja festivala psihodelične elektronske glazbe Momento Demento u Primišlju kod Slunja


Tomislav Kukec
10.01.2018.15:10

Postoji mogućnost da je razriješen jedan od najjezivijih misterija hrvatske festivalske scene, nestanak mlade francuske turistice Anne-Cecile Pinel (26).

Ona je 2014. nestala tijekom održavanja festivala psihodelične elektronske glazbe Momento Demento u Primišlju kod Slunja. 

Tri i pol godine kasnije u mjestu Tržić Tounjski, udaljenom desetak kilometara od mjesta održavnja festivala, pronađene su ljudske kosti. Kako doznaje tamošnji OgPortal, nakon policije na mjesto pronalaska izašli su i djelatnici Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba i preuzeli pronađene ostatke.

Facebook

Portal navodi kako su uz kostur pronađene i ženske čizmice koje navodno odgovaraju opisu obuće koju je na sebi imala mlada Francuskinja. 

Ona se kobne godine udaljila iz kampa u kojem je, u sklopu festivala, boravila te je otišla u šetnju iz koje se nije vratila. Potraga za njom objavljena je u brojnim svjetskim medijima, no do danas se ništa nije doznalo. Je li doista riječ o nestaloj Francuskinji potvrdit će službeno izvješće forenzičara. 

festival

Slunj

Momento Demento

leš

psihodelija

Anne Cecile Pinel

ljudske kosti

Tržić Tounjski

Centar za forenzička istraživanja i ispitivanja

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter