SKORO 4 GODINE

Anđa Marić pokazala kako trenira, pa otkrila pratiteljima kako je postigla disciplinu

Anđa Marić oduševila je pratitelje objašnjenjem kako je disciplina znak velike ljubavi prema sebi

Anđa Marić

 Biljana Blivajs/Cropix/

Anđa Marić pohvalila se na Instagramu svojom disciplinom i navikom koju ima već skoro četiri godine. Naime, spisateljica, glazbenica i bivša misica podijelila je fotografije na kojima vježba i otkrila pratiteljima gdje je pronašla motivaciju.

"Disciplina i dosljednost su moj znak velike ljubavi prema sebi. Vježbam već redovno tri godine, skoro četiri. Nisam to postigla kroćenjem svoje nevoljnosti, već nježnim uvjeravanjem i mijenjanjem uvjerenja", napisala je uz fotografije iz teretane.

Pratitelji su bili oduševljeni i pohvalili njezinu disciplinu.

"Bravo, samodisciplina je zdraviji oblik ljubavi i prema sebi i svijetu oko sebe", napisala je jedna pratiteljica.

"Bravo, draga! Samo disciplina", napisala je druga.

Podsjećamo, Anđa Marić je prije 12 godina dobila dijagnozu multiple skleroze, ali dijagnoze i prognoze liječnika u njoj su probudile inat, pa je Anđa odabirom pozitivnog duha mnogima velika motivacija.

"Prije nego što uđem u dan ja se naštimam na frekvencije radija sreće, radija zahvalnosti, radija ljubavi. Afirmiram, zahvalna sam što sam se probudila, zahvalna sam na mirisnoj plahti, zahvalna sam što imam dom, zahvalna sam što me čeka doručak, zahvalna sam što imam tatu koji je živ, zahvalna sam što imam kave doma… Zahvalna sam. I tako svirate do kraja dana. A ne, ne stignem, prekasno se probudim. Idem odmah u stres, jurim na taksi. Onda mi dan ode nizbrdo i onda me iživcira. Ako ste imalo nervozni, privlačite hrpu nervoznih ljudi. Ako te imalo ljuti, imat ćete milijun razloga za biti još ljući. Trudim se svaki dan štimat da budem pozitivna. Nije mi to prirodno. To je svaki dan moj izbor“, ispričala nam je Anđa u listopadu prošle godine na promociji svoje knjige "Moja revolucija u 365 dana" u Velikoj Gorici.

image

Anđa Marić

Neja Markicevic/Cropix/

Anđe se mnogi sjećaju kao nekadašnje manekenke, druge pratilje Miss Hrvatske 1998. godine, televizijske voditeljice, ali i pjevačice rock grupe Flare koju je osnovala sa svojim bratom Jerkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:51