VRUĆE

Bivša miss Jugoslavije, u uskim trapericama, raspalila maštu pratitelja: ‘Ne mogu te ni gledati...‘

Ana Sasso na Instagramu je podijelila fotografiju zbog koje joj mnogi zavide na liniji i mladolikom izgledu

Ana Sasso

 Arhiva Hanza Medije/

Bivša manekenka i nekadašnja Miss Jugoslavije iz 1982. godine Ana Sasso (60) oduševila je obožavatelje svojim mladenačkim izgledom u uskim trapericama i kožnoj jakni. Ana i u 61. godini pokazuje vitku liniju kojom se može pohvaliti. Kožnu jaknu i traperice s poderanim detaljima kombinirala je s poluvisokim crnim čizmama.

Početkom 80-ih Ana je snimila kultnu reklamu za Pipi, a nakon toga su mnogi se zaljubili u njezinu ljepotu. Ušla je u 15 polufinalistica u izboru za Miss svijeta, ali je priznala da unatoč uspjehu se nikad nije osjećala kao dio modnog svijeta.

image

Ana Sasso, snimljena na modnoj reviji City Modus u hotelu Sheraton

Nera Simic/Cropix

Ova rođena Splićanka je o pritisku svog nekadašnjeg posla progovorila u intervjuu za Story.

„Postala sam misica s 19 godina, ali nikad o sebi nisam tako razmišljala. Na neki način mi je to i nametnuto. Uočili su me organizatori i nametnuli pritisak. U moje vrijeme nije bilo toliko informacija što to donosi. Isprva sam se premišljala, a nisam nikoga željela povrijediti jer sam znala više razmišljati o drugima nego o sebi. Znala sam kad bi mi netko pričao bajke, ali nisam se izrazila. Preko noći sam postala poznata cura, što me je zapravo prepalo. Ne znaš što očekivati. Tko si? Što si? Bila sam djevojčica od koje svi nešto žele. Imala sam faze kad sam isključivala kućni telefon jer je neprestano zvonio. Nisam bila spremna. Ne mogu reći da je sve bilo loše, ali bilo je puno negativnih priča. Znala sam plakati, hvala Bogu, roditelji su bili uz mene. Bila sam i ranjena, to je prilično dugo trajalo dok nisam osvijestila tko sam i koji su mi ljudi važni - da bih se konačno oslobodila tog tereta.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 11:06