PIJESAK I BIKINI

Boris Rogoznica otkrio što je napravio nakon skandala sa surlom pa se uputio na zabavu s misterioznom ženom

Bivši suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić trenutno uživa na otoku Koh Phangan u društvu misteriozne žene

Boris Rogoznica

 Instagram/boris_rogoznica/

Glazbenik Boris Rogoznica ovih dana uživa na Tajlandu, a odmor mu nisu pokvarile ni kritike Prijatelja životinja, koji su javno osudili njegovo jahanje slona i pozetanje za surlu.

"Sablaznile su nas i rastužile fotografije glazbenika Borisa Rogoznice koji je tijekom putovanja u Tajland jahao na slonu i potezao ga za surlu. Budući da je s jedne od svojih objava uklonio komentare, da se zaključiti da su mnogi njegovi pratitelji itekako svjesni iznimne okrutnosti koja se krije iza iskorištavanja egzotičnih životinja, a sve to radi fotografiranja i razmetanja na društvenim mrežama", glasio je dio njihove objave, no Boris je na kraju to sve ostavio iza sebe i pohvalio se da si je na ruci čak istetovirao malog slona.

image

Boris Rogoznica istetovirao slona

Screenshot Instagram/boris Rogoznica/

Bivši suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić trenutno uživa na otoku Koh Phangan u društvu misteriozne žene. Tako se pohvalio serijom fotografija na kojima uživaju izležavajući se na plaži, a njegova partnerica sunča se u minijaturnom crvenom bikiniju.

"Čekajući najluđi party u galaksiji...", napisao je u opisu fotografija, a javila mu se i njegova majka Jadranka u komentarima koja je napisala: "Ok, poslat ću čestitku ranije.", referirajući se na njegov rođendan 25. ožujka. Boris je prihvatio njezinu šalu pa joj je odgovorio: "Hoćeš li preživjeti ovu noć? Ugasit ću mobitel i dati pratnji na čuvanje, može?!" Nakon toga je objavio i nekoliko fotografija s partyja, a čini se da je 37. rođendan proslavio ludo se zabavljajući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 15:15