PRISJETILA SE POČETKA

Danas oduševljava transformacijama, a ovako je izgledao njezin prvi izlazak na scenu: ‘Tko te ne bi zapamtio?!‘

Iako nije pobjedila na popularnom talent showu, njezina je karijera nakon te avanture doživjela itekakav uspon

Antonia Dora Pleško

 Tomislav Kristo/Cropix

Mladu pjevačicu Antoniju Doru Pleško trenutačno gledamo u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", no svoju je karijeru pred očima javnosti započela još 2009. godine.

Prije odličnih transformacija u Mišu Kovača, Petra Grašu ili Miley Cyrus, Pleško je kao destogodišnja djevojčica stala na pozornicu ‘Supertalenta‘.

image

Antonia Dora Plesko kao Miley Cyrus

Luka Dubroja/

Na audiciji je oduševila izvedbom pjesme Lize Minelli, a sada se na Instagramu prisjetila nastupa u kasnijoj fazi natjecanja kada je izvela pjesmu "It‘s Oh So Quiet" islandske pjevačice Björk.

- Ponosna na tebe svaki dan, mala - napisala je Antonia uz fotografiju koju su komentirali brojni njeni pratitelji i istaknuli kako se sjećaju tog nastupa i da ne postoji onaj koji je "tada nije zapamtio".

image

Antonia Dora Pleško na rođendanu Glorije

Vedran Peteh/Cropix

Iako nije pobjedila na popularnom talent showu, njezina je karijera nakon te avanture doživjela itekakav uspon. Nastupala je na popularnim domaćim festivalima, natjecala se i na Dori, izbacila nekoliko pjesama i spotova, a prošle godine pokrenula je i vlastiti podcast u kojem prepričava situacije iz svoga života koje su dosad bile nepoznanica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:30