PRISJETILA SE DINA

Danijela Dvornik odgovorila hejterima: ‘Sad ću vam ispričati zašto nikad ništa nisam radila, kao fikus na trosjedu...‘

Pojavio se jedan izrazito neugodan na kojeg je obratila posebnu pažnju i snimila video odgovor

Danijela Dvornik se osvrnula na neumjesan komentar svog pratitelja

 Screenshot/instagram/cropix Arhiva/

Danijela Dvornik, supruga pokojnog Dina Dvornika i majka Elle Dvornik, putem TikToka je pričala o odricanju i štednji, a imala je i vremena odgovarati na komentare koji su se nanizali ispod videa.

Naime, uz brojne komentare podrške i one koji su poticali diskusiju u sklopu njene objave, pojavio se jedan izrazito neugodan na kojeg je obratila posebnu pažnju i snimila video odgovor.

- Oprosti, ali kad netko tko nikada nije radio govori o štednji, loše mi je. Tuđu je lovu lako štedjeti, pretpostavljam... - stoji u komentaru na temelju kojeg je Danijela snimila novi video. U odgovoru na komentar nije nedostajalo ni humora.

- Moram odgovoriti na ovaj komentar. Ovi me komentari zapravo cijeli moj život prate iz nekog razloga. Ne znam, možda ljudi imaju percepciju da kad se žene udaju za nekog tko je poznat apsolutno ne rade ništa i da jednostavno, pretpostavljam po njima, sjede cijeli dan na trosjedu i glume fikus. Sad ću ja vama ispričati svoju priču o tome zašto ja cijeli život nisam ništa radila, da maknem tu stigmu sa sebe - rekla je Danijela.

image

Danijela, Dino i Ella Dvornik početkom devedestih

/Arhiva Glorije

- Znači, kad sam ja bila mlada, bila sam ovako zgodna cura i, normalno, buljila sam u frajere kao što su frajeri buljili u mene, ali ja sam imala jednu, ajmo reći, moć u sebi, a to je da sam imala vidovitost. Kad bi meni frajer doletio, ja bih odmah znala hoće li on biti uspješan ili neće. Ako nije bio uspješan, otfrknula bih ga, a ako bih vidjela da postoji nada da bude uspješan, odnosno ako bih ja iskoristila te svoje vidovite moći, naravno da bih se oko toga pozabavila - nastavila je, referirajući se na svog pokojnog supruga, glazbenika Dina Dvornika. Istaknula je i kako je znala da će Dino postati poznat, i to zahvaljujući svojim moćima, tj. vidovnjaštvu.

- Moja moć bila je ta što sam ja to vidjela prije nego što bi on postao uspješan, pa bih onda ja iskoristila svoje moći da ga pridobijem. To je puno bolja varijanta nego kad je on već realiziran i uspješan jer onda vam je konkurencija puno veća, a on će uvijek više cijeniti onu ženu koja ga je voljela kad nije imao ništa nego onu kad je već imao nešto. Tako sam ja, eto, dvije godine svoga života potrošila da ja njega zapravo na neki način prisilim da on mene oženi. Pa sam pokušavala ostati trudna, svašta nešto sam pokušavala, ali nije me išlo i uglavnom sam na kraju ipak morala silu upotrijebiti - nastavila je.

image

Danijela, Ella i Dino Dvornik

Gloria Arhiva/

- I tako, 20 godina svog života s njim ja sam sjedila kao fikus na trosjedu. I pritom, moj muž je sve radio. U početku sam tako sjedila, bilo mi je dosadno, pa mi je kupio psa da se malo zabavim, a kasnije sam ipak, nakon jedno šest do sedam mjeseci, ostala ipak trudna i to je bila točka na i. Jer ipak kad ti zatrudniš i rodiš dijete, onda si zapečatila svoj status. I ja sam mislila da sam tada napravila sve i nastavila sam dalje sjediti na tom trosjedu, a moj se muž svako jutro dizao, išao po doručak, kuhao ručak, brinuo se o tome da imamo sve u kući, plaćao račune... - pričala je ironično o njihovoj svakodnevici.

- Kad je on umro, meni je najteže bilo to kad su počele dolaziti te stvari koje je on ostavio iza sebe - odjedanput dolazi kuća na Braču, kuća u planini, stan u Zagrebu, pa onda neki tajni računi u Švicarskoj na koje je pohranjena ne znam ni ja kolika lova. Meni je to bio živi šok jer ja nikad nisam ni račun odnijela platiti, a kamoli nešto drugo. I onda jedan dan mi je došla prijateljica na kavu i rekla mi je kako mogu bez ijednog dana radnog staža. Onda sam se počela raspitivati, dok nisam došla do čovjeka kojemu sam objasnila sve i on mi je izračunao 35 godina staža i rekao da ja to trebam retroaktivno platiti. Kad sam ja to uplatila, sve mi je dodao u radnu knjižicu. Sad već imam 27 godina radnog staža i najveći mi je problem hoću li otići u prijevremenu ili punu penziju, jer je puna 50 tisuća eura više. Tako da, evo, ja vas molim da uzmete neku tabletu za smirenje jer znam da će vam ovo jako teško pasti. Biti fikus na trosjedu ipak je imalo nekakvog smisla i danas mogu reći da sam ponosna vlasnica 37 godina radnog staža - zaključila je Danijela u videu.

image

Danijela i Dino Dvornik

Paun Paunovic/Cropix/Cropix

Podsjetimo, hrvatskog "kralja funka" je 7. rujna 2008. godine njegova supruga pronašla mrtvog u njihovom bračnom krevetu. Tri dana kasnije, pokopan je na zagrebačkom Mirogoju, uz jedinstvenu ceremoniju na kojoj se puštala njegova glazba, a okupljeni su plesali u veselom raspoloženju po kakvom će zauvijek pamtiti Dina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:26