ISKRENO O SVEMU

Danijela Martinović o zdravstvenim problemima, osvrnula se i na izgled: ‘Nikad se nisam osjećala kao lijepa žena‘

‘Uvijek sam se osjećala kao neka osoba koja je bliska svima...‘, kazala je naša pjevačica

Danijela Martinović

 Jakov Prkic/Cropix

"Nikad se nisam osjećala kao neka lijepa žena, zaista ne...", kazala je Danijela Martinović voditeljici Uršuli Tolj dok je vodila podcast s finalistima showa "Zvijezde pjevaju". Osim finalista sudjelovalo je i žiri - Mario Battifiaca, Danijela Martinović i Marko Tolja.

image

Danijela Martinović

Zvonko Pavic/Cropix

Voditeljica je upitala pjevačicu kako uvijek izgled tako lijepo i mladoliko, a Martinović je priznala da se nikada nije osjećala kao lijepa žena. "Lejla je na primjer lijepa, zgodna, ima duge noge, lijepa je žena. Ja sam se nekako uvijek osjećala kao neka osoba koja je bliska svima, djevojka iz susjedstva", objasnila je.

Ipak, Martinović je priznala da je to, što joj je voditeljica rekla, predivno pa se zahvalila na komplimentu. "Što se tiče hrane, dosta pazim na to što unosim u tijelo. Zbog nekih zdravstvenih problema sam morala početi paziti na satnicu ishrane, ali evo, na tragu je neko svjetlo na kraju tunela i pokušavam se nositi s tim", otkrila je pjevačica.

image

Zvijezde pjevaju

Hrt/Hrt

Inače, finale popularnog HRT-ovog showa je u subotu, 4. svibnja, a slušat ćemo Igora Barberića, koreografa i redatelja, s mentoricom Ivanom Kindl, glumicu Deu Presečki s mentorom Dinom Petrićem te Mihovila Španju, paraolimpijca i najtrofejnijeg hrvatskog sportaša, kojeg mentorira Goran Bošković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:35