PRIPREME KREĆU

Doris Dragović najavila je velike koncerte u tri nova grada: ‘Bit će posebno zanimljivi...‘

Doris Dragović pjevat će, uz već najavljenu Pulu 4. kolovoza, i u Osijeku 19. listopada, Zadru 23. studenog i Rijeci 6. prosinca

Doris Dragović

 Mario Poje/

Omiljena pjevačica svih generacija, neponovljiva glazbena diva Doris Dragović najavila je nove koncerte po hrvatskim gradovima.

- Bit će posebno zanimljivi zbog pozornica u tim gradovima - a to su Zadar, to je Rijeka i Osijek. To će biti lijepe, velike pozornice koje nisu zanimljive samo radi veličine nego jer se na njima može napraviti još malo dodatne čarolije s opremom, zvukom što je daleko najvažnije. Veselimo se tome! Dobili smo te lijepe pozive i odlučili napraviti sve te Arene.

Slavonci će tako imati priliku s Doris uživati 19. listopada u osječkom Gradskom vrtu, Dalmatinci 23. studenog na Višnjiku u Zadru, a Riječani 6. prosinca u Dvorani Zamet.

image

Doris Dragović

Vlasnica jednog od najjačih i najljepših vokala hrvatske glazbene scene ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha, dokaz tome su i tri rasprodane zagrebačke Arene na kojima je publika s Doris u glas pjevala sve njezine hitove.

Veliki spektakl ranije je najavljen za 4. kolovoza u pulskoj Areni.

- Vjerujem kako će nam to svima biti posebna večer, ona koju ćemo pamtiti i čuvati u srcu, baš se radujem poručila je ranije obožavateljima putem bravo! radija, dok je danas otkrila:

- Sve je još u ranim pripremama, bit će ovo radno ljeto, jer ljeto je pravo vrijeme za rad, a ja sam perfekcionist… Jako volim to što radimo i uživamo u svemu tome, pa onda valjda to uspijemo prenijeti ljudima… Nema labavo, nema, nema…

image

Doris Dragović

Mario Poje/

Pod zvjezdanim nebom, pjevat će se hitovi uz koje odrastaju generacije, poput "Selim ti ja", "Željo moja", "Ti", "Krivi ljudi", "Zemlja i stina", "Dajem ti srce", "Marija Magdalena", "Ljubav stara", "Baklje ivanjske" kao i brojni drugi.

image

Doris Dragović

Jurica CvitaniĆ/

Spektakularna ljetna večer zasigurno će, osim po vrhunskoj izvedbi, ostati upamćena i po intimnijoj atmosferi koja će omogućiti da do izražaja dođe emocija, odnosno poseban odnos Doris i njezine vjerne publike. Ništa manje ne očekuje se ni u ostatku Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:59