VIKEND KOD KUĆE

Ella Dvornik bocnula mamu Danijelu novom objavom: ‘Znala sam da si ljubomorna, di je srce?!‘

Influencerica se odlučila na poznati recept i u izvedbi je nadmašila svoju mamu Danijelu

Ella Dvornik

 Instagram/Alla Dvornik/

Ella Dvornik pohvalila se na Instagramu da je nadmašila svoju mamu Danijelu u kuhanju tingula, kako u nekim dijelovima Hrvatske nazivaju pileći paprikaš. Pokazala je u storyju slasni obrok i rekla: ‘Mama, nadmašila sam tvoj tingul, nadmašila sam ga. Gledaj. Ako mi ne baciš srce onda si samo ljubomorna."

image

Ella Dvornik kuha paprikaš

Instagram/screenshot/

Objavila je i fotografiju svojih malenih kćeri, kojima su u zagrebačkom frizerskom salonu ispleli pletenice.

image

Elline kćeri Lumi i Balie

Instagram/screenshot/

Danijela joj se brzo javila s porukom: "Bravo ljube, neka si me nadmašila", a Ella se našalila jer joj nije i lajkala objavu: "Znala sam da si ljubomorna, di je srce?!"

image

Ella Dvornik

Instagram/screenshot/

Majka i kćer u odličnim odnosima iako se ne viđaju često jer Danijela živi na Braču, a Ella je trenutno najviše u Zagrebu. Svoje pratitelje često razvesele simpatičnim prepiskama na društvenoj mreži.

Danijela, koja je prošli tjedan napunila 57 godina, nedavno se vratila s Filipina gdje je provela mjesec dana s prijateljicom.

image

Danijela Dvornik

/Instagram

"Naša putovanja su zanimljiva, životna… Na trenutak smo u nekom fancy smještaju, a na trenutak u nekom opskurnom pa se smijemo našim situacijama i glupostima. Upoznajemo različite ljude, neopterećene koji jednako tako žive život. Cijelim putem učimo i prihvaćamo sve ono sto je nama strano i totalno drugačije. Tu nije bitno ni tko si, ni što si, ni što imaš i koliko imaš, ni kako si sređena, ni kako izgledaš, ni odakle si, ovde je samo bitno sto imaš u srcu i u torbi", napisala je u objavi s putovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:33