PODRŽALA JU JE

Ella Dvornik podijelila fotografije sa suda, a onda joj se javila Severina: Ova poruka govori sve

Bračni je par prošle godine u tajnosti podnio zahtjev za razvod kojem su prethodili mjeseci razdvojenog života

Ella Dvornik s odvjetnikom

 Goran Sebelic/Cropix

Ella Dvornik podijelila je na svom Instagram profilu Cropixove fotografije s ročišta, koje se održalo u utorak na Općinskom sudu u Puli, pa se našalila na svoj račun. "Odeš na ročište i dobiješ streetstyle fotke džabe. Antonio Volarević nosi najskuplju torbicu", napisala je u opisu objave. Inače, Volarević je njezin odvjetnik, a "najskuplja torbica" sudski su spisi.

image

Ella Dvornik s odvjetnikom

Goran Sebelic/Cropix

Da se iza šale krije ozbiljna situacija, prepoznala je Severina koja je Elli poslala poruku podrške. "Najteže borbe, najjači vode. Grlim nježno", napisala je u komentaru ispod Elline objave koju je kasnije podijelila i na svojoj Instagram priči. "Podrška mila", kratko je dodala i jasno dala do znanja da razvod od uskoro bivšeg supruga nije nimalo lak proces.

Inače, influencerica se rastaje od, još uvijek zakonitog supruga, Charlesa Pearcea nakon deset godina ljubavi, a u braku su dobili dvije kćeri - Balie Dee i Lumi Wren. Podsjetimo, bračni je par prošle godine u tajnosti podnio zahtjev za razvod kojem su prethodili mjeseci razdvojenog života.

image

Ella Dvornik s odvjetnikom

Goran Sebelic/Cropix

Par se upoznao 2014. godine u Londonu kada je Ella imala 22 godine. Vjenčali su se na Valentinovo u Las Vegasu nakon pet godina veze i tri godine zaruka.

Na ročište su ovoga tjedna Ella i Charles stigli u pratnji svojih odvjetnika. Suđenje je inače zatvoreno za javnost, a nisu željeli davati informacije zbog zaštite njihove malodobne djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:55