MALI PARTIJANER

Evo kako je Bloom Tatarinov proslavio treći rođendan: Maja Šuput otkrila kako su se proveli

Maja Šuput je na Instagramu podijelila atmosferu s rođendana svog sinčića Blooma

Bloom Tatarinov proslavio 3. rođendan

 Screenshot/instagram/maja Suput/

Bloom Tatarinov, sin Maje Šuput i Nenada Tatarinova, proslavio je 17. ožujka treći rođendan. Za vikend je imao zabavu, a Maja je podijelila na Instagramu kako je sve izgledalo. Zabava je bila u temi safarija te u zelenoj i narančastoj boji. Slavljenik je odjenuo bijelo odjelce i veselo se smiješio.

„Dočekati goste za svoj treći roćkas velika je stvar... Dok ne pristignu; treba se pobrinuti oko svakog detalja...”, podijelila je Maja uz fotografije sa zabave.

Pokazala je i da je Bloom imao veliku tortu u obliku žutog safari automobila na kojem su bili likovi iz crtića. U drugoj objavi Maja je otkrila kakav je bio provod, a na fotografijama je pozirala sa sinom i suprugom uz tortu.

„Kakav party! Bilo je prezabavno, ludo i nezaboravno”, napisala je pjevačica uz niz fotografija od kojih na jednoj Bloom pjeva na mikrofon.

Ipak, u nedavnom intervju za Gloriu otkrila je kako ne bi voljela da Bloom krene njezinim stopama.

„Ja nisam sportski tip, a vidim da nije ni on. On je umjetnička duša, stalno nešto glumi, ali ne bih voljela da se bavi glazbom jer sam se ja u životu napatila. Voljela bih da je poslovnjak, biznismen. Ja ga vidim kao jednog šarmantnog frajera koji je izuzetno brižan i pažljiv prema ženama i tome ga učim od prvog dana. Nekad pomislim da radim muškarca sebi po mjeri, ali zaista bih voljela da odraste u muškarca kakvog bih ja voljela za svoju kćer da je imam”, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 08:15