‘POKOSILO‘ JE...

Ida Prester objavila fotku iz kreveta: ‘Kad odeš na odmor s mužem pa zaglaviš tri dana u hotelskoj sobi...‘

Ida se, naime, na društvenim mrežama požalila da se razboljela i to na putovanju

Ida Prester

 Darko Tomas/Cropix

Voditeljica i glazbenica Ida Prester novu godinu nije započela onako kako je baš zamišljala... Ida se, naime, na društvenim mrežama požalila da se razboljela i to na putovanju.

"Kad odeš na odmor s mužem nakon godinu dana planiranja i onda zaglaviš tri dana u hotelskoj sobi s temperaturom i wc papirom za nos. Romantično putovanje koje ćemo zauvijek pamtiti. A vama kako je počela 2024.?", napisala je u opisu fotografije na kojoj leži u velikom krevetu u Berlinu, a pokraj nje su toplomjer, lijekovi, limun, kapi i sve što je potrebno za brži oporavak.

"Gledaj na to pozitivno... Neplanirano si ostala u toj divnoj sobi s mužem makar i bolesna. Kad si kući s djecom onda nemaš pravo biti bolesna", poručila joj je u komentarima Danijela Dvornik, a i mnogi drugi su primijetili kako je soba u kojoj je Ida odsjela vrlo lijepa te su pohvalili interijer u ružičastoj nijansi.

Podsjetimo, Ida i njezin suprug Ivan Peševski upoznali su se na jednom rođendanu prije više od 10 godina i zaljubili se, a ona se zbog njega i preselila u Beograd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:44