IMA I NOVU PJESMU

Influencer Ivan Bašić i zvijezda ‘Večere za 5‘: ‘Upucavaju mi se i žene i muškarci, a ja ih kuliram‘

‘Odmah nakon što sam javno objavio raskid svojih zaruka počele su pristizati raznorazni upadi‘, otkriva influencer

Ivan Bašić

 Instagram/Ivan Bašić

Influencer Ivan Bašić svojim je pratiteljima zaželio sretan prvi dan proljeća uz novu pjesmu ‘Proljeće‘. Sudionik RTL-ova showa ‘Večera za 5 na selu‘ inspiraciju za stihove pronašao je u izjavama koje je dao pred kamerama.

"Primio sam na stotine poruka podrške na svom Instagramu od svoje publike s TikToka, djeca su oduševljena, a to mi je i bio cilj da njih uveselim. Sada trenutno radim na nekoliko ozbiljnih projekata namijenjenih svim dobnim skupinama", otkriva influencer, koji prima i ljubavne poruke.

"Odmah nakon što sam javno objavio raskid svojih zaruka počele su pristizati raznorazni upadi, upucavaju mi se i muškarci i žene a neki od muškarca su sa hrvatske estrade", otkrio je Ivan i dodao: "Osoba za koju sam bio zaručen molila me na koljenima da joj se vratim, ali kada ja kažem ne, onda je to ne! Gušila me ta posesivnost i nisam mogao normalno fukcionirati pod tim pritiskom."

A na pitanje može li se uskoro očekivati neka nova ljubav na pomolu, odgovara: "Pa, za sada mislim da ne, posvetio sam se karijeri i fakultetu, a iskreno i uživam u slobodi i proljeću. Osim ako se stvarno ne nađe ljubav koja će me oboriti s nogu baš kao u filmu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 18:48