NAKON OPERACIJE

Jadranka Kosor javila se iz bolnice: ‘Gotovo da više nisam mogla hodati. Borba se nastavlja‘

Kosor je prošlog tjedna bila na operaciji koljena i sada se oporavlja, a brojni su joj na X-u pisali poruke podrške

Jadranka Kosor

 X/jadranka Kosor/

Jadranka Kosor, bivša premijerka, prošlog tjedna je objavila da je u bolnici na operaciji koljena, a sada se javila na X-u fotografijama iz bolnice. Kosor je pozirala na štakama u bolničkom hodniku, ali nasmijana te je dobila puno poruka podrške i želja za brz oporavak.

„E, a još kad bi oni zapljeskali! Sve dobronamjerne i s dobrim željama, srdačno pozdravljam. Borba se nastavlja”, napisala je uz fotografiju.

Nedavno je zahvalila svima koji je podržavaju i zaželjala im lijep dan.

„Hvala vam svima koji se javljate i dajete potporu. Dobro jutro, lijep dan neka vam bude”, napisala je.

„U utorak sam operirala koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo. Evo, već sam danas malo prohodala po sobi. Oporavak je krenuo i to ide relativno brzo. U bolnici ću biti još pet-šest dana, a onda slijedi rehabilitacija koja će trajati tri-četiri tjedna”, rekla je Kosor za Večernji list nakon operacije.

„U društvu ‘Kineteka‘. To je ta sprava. Operacija koljena. Jasno da boli. Čitam kaj pišete i pozdravljam”, napisala je na X-u prošli četvrtak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:43