ISPRAVNA ODLUKA

Jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj nakon razvoda: ‘Nije sve otmjeno, postoji i druga strana. Svaki dan plačem...‘

Njezini obožavatelji uputili su joj poruke podrške i poručili da su uvijek uz nju

Mimi Fiedler

 Instagram/Mimi Fiedler/

Poznata njemačka glumica i jedna od najpoznatijih Hrvatica imotskih korijena u Njemačkoj, Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler (48), prije nekoliko dana je objavila da se nakon četiri godine braka rastaje od supruga Otta Steinera (60), poznatog njemačkog TV producenta.

image

Otto Steiner i Mimi Fiedler

Instagram/Mimi Fiedler/

Razlog razvoda navodno je bila Ottova nevjera, no nijedno od njih to još nije komentiralo. Mimi se nedavno oglasila na Instagramu, gdje je prati više od 100 tisuća ljudi, gdje se zahvalila na podršci, ali i otkrila da danima nije izašla iz kuće i da je po cijele dane u krevetu i samo jede pizzu. Također se požalila da je stalno u trenirci i da ne može otići kod roditelja jer su u Hrvatskoj.

Sada se ponovno oglasila na Instagramu i to podužim statusom.

"Dragi svi, bezbroj poruka stiglo mi je kao odgovor na moju jučerašnju priču - i još jednom ste me dirnuli, do svake moje ćelije. Vaše suosjećanje mi pokazuje koliko možemo biti tu jedno za drugo i koliko to može biti lako.

Mnogo lijepih riječi, virtualni zagrljaji, pričanje vlastitih priča, slanje utjehe, nade i povjerenja, sve je to stiglo i ima učinka, baš tamo gdje treba djelovati. U mom srcu.

Iako sam donijela vrlo svjesnu odluku, onu koja je bila ispravna za mene, posljedice te odluke još uvijek bole.

Ali za razliku od onoga što bih prije učinila, ne potiskujem bol gubitka, ne umrtvljujem je. Osjećam ga onako kako se upravo sada pojavljuje u meni, u svakoj njegovoj fazi. Osjećam ga svjesno.

Za mene uopće ne bi bilo zdravo preskakati te korake. Moram i želim oprezno koračati svojim putem. Posljednjih nekoliko dana bilo je to dosta kratko, iz kuhinje u krevet, iz kreveta u kupaonicu i iz kupaonice natrag u kuhinju, u trenirci, sa soundtrackom “Čokolada za doručak” u ušima, ali također sam hodala ovom stazom budno i oprezno. Većinom plačući. Sa šmrkljima koji izlaze iz nosa, no prvo se morate nekako snaći.

Naravno, ovdje bih vam mogla pokazivati samo otmjenu stranu mog prekida. Onu koja ne završava Ratom ruža (no to ionako nikada ne bismo dopustili). Ali postoji i druga strana, ona koja uključuje tugu. I dobro je da postoji! Koliko god bila neugodna, ona također ima pravo na vidljivost.

Pogotovo ovdje, na društvenim mrežama, gdje je uvijek sve blistavo, svima je uvijek dobro i sve je savršeno, ona se može tu smjestiti. Može se pokazati sa svom svojom braćom i sestrama.

Zacjeljujem s vremenom.

Odlučila sam. Iako bih voljela sama odlučivati o tome ​​kada želim o tome razgovarati, sretna sam što opet mogu biti svoja. Onakva kakva sam sada. Dakle, bilo je nečeg dobrog u svemu tome, zar ne?

Osjećam se zaista voljeno. Vaša zahvalna, Mimi.

P.S. Mojim prijateljima: Volim vas jako, jako, jako puno i javit ću vam se danas", napisala je Mimi na Instagramu, a njezini obožavatelji uputili su joj poruke podrške i poručili da su uvijek uz nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 12:58