OBITELJ U DUBAIJU

Maja Šuput oduševljava fotografijama s odmora i provocira pratitelje: ‘Čujem, doma neka zima...‘

Pohvalila se da borave u luksuznom hotelu impresivne arhitekture i dizajna, ispred kojeg se pruža veliki bazen

Maja Šuput i njen sinčić Bloom uživaju u Dubaiju

 Screenshot/instagram/

Maja Šuput sa svojim pratiteljima dijeli avanture sa svog odmora u Dubaiju, fascinira odjevnim komadima, a glavni akter njenih snimki i fotografija nerijetko je njen sinčić Bloom.

Prema objavama s Instagrama, Šuput je sa svojim mužem i sinom u Dubai stigla prije dva dana, a obožavatelje je pritom počastila fotografijama u otmjenoj večernjoj haljini. Ovo elegantno izdanje svidjelo se njenim pratiteljima koji su je nazvali "prekrasnom" i zaželjeli joj da uživa u boravku u Dubaiju.

Dan nakon, pohvalila se da borave u luksuznom hotelu impresivne arhitekture i dizajna, ispred kojeg se pruža veliki bazen. Uz spomenuti bazen je Maja pozirala u plavom jednodijelnom kupaćem modnog brenda Versace, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočale i slamnati šešir.

- Tako se da prezimiti - poručila je u opisu.

Idućeg dana, iznenadila je fotografijama s pješčane plaže, na kojima je pokazala i svoju vitku figuru u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu.

- Dan za plažu. Čujem, doma neka zima... - stoji u opisu fotografije s pješčane plaže koje su njeni pratitelji obasipali komplimentima te je čak i nazvali "džepnom Venerom".

Usprkos raskošnim fotografijama s plaže i skupocjenim kupaćim kostimima, najviše uživa maleni Bloom. Uz uobičajenu igru na plaži, maleni je s ocem prošetao plićakom, na ponovno oduševljenje komentatora.

- Slatkiš mali, preslatki - napisala je jedna korisnica Instagrama.

Također, dobro jutro je svima zaželjela fotografijom iz hotelske sobe, odnosno, pokazala je kako sa svojim sinčićem čita novine u velikom bračnom krevetu.

Inače, obitelj je prije Dubaija nekoliko dana provela u Istanbulu, a Šuput se uputila na zasluženi odmor nakon još jedne uspješno odrađene sezone showa "Supertalenta", u kojem je članica žirija. Uz "Supertalent", koncertna godina joj je također bila vrlo uspješna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:30