EMPATI&JA U LISINSKOM

Matija Cvek, Mia Dimšić i drugi pjevaju na velikom humanitarnom koncertu: Mlade treba hitno zaštititi

Nastupaju i Lorena Bućan i Marko Tolja, a projekt Rotary Cluba 1242 Zagreb podržite pozivom na 060 9001. Donirate 0,83 eura po pozivu

Marko Tolja, Mia Dimšić, Lorena Bućan i Matija Cvek

 /Cropix

Rotary Club 1242 Zagreb 6. svibnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u sklopu humanitarne akcije organizira veliki humanitarni koncert EMPATI&JA - BUDIMO PODRŠKA, kako bi pružili podršku Poliklinici za dječju i adolescentnu psihijatriju Klinike za dječje bolesti Zagreb u zaštiti mentalnog zdravlja djece i mladih. Na koncertu nastupaju Matija Cvek, Lorena Bućan, Mia Dimšić i Marko Tolja.

image

Matija Cvek

Lucija Ocko/Cropix

Prikupljenim sredstvima od prodaje ulaznica i donacijama, omogućiti će se unaprjeđenje terapijskih mogućnosti Poliklinike za dječju i adolescentnu psihijatriju KDBZ s dnevnom bolnicom kao i provođenje programa aktivnosti s ciljem promicanja važnosti zaštite mentalnog zdravlja djece i mladih danas, kroz psihoedukacije i rano prepoznavanje rizika.

image

Lorena Bućan

Tom Dubravec/Cropix

Program će provoditi Poliklinika za dječju i adolescentnu psihijatriju KDBZ kroz seriju psihoedukativnih radionica na temu emocija, samopouzdanja, suočavanja sa stresom i izazova u roditeljstvu danas.

Akciju podržati možete i pozivom na broj 060 9001. Svakim pozivom donirate 0,83 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:26