NEMA KRAJA SLAVLJIMA

Matija Cvek podijelio prvu fotografiju s kćerkicom: Danas je za njega poseban dan!

Pjevač je dobio kćer Lotu krajem veljače, a od tada nema kraja njegovoj sreći i slavljima

Matija Cvek

 Vojko Basic/Cropix

Matija Cvek iznenadio je obožavatelje kada je na društvenim mrežama prvi put podijelio fotografiju bebe. Fotografija prikazuje pjevača kako sjedi na kauču dok mu je kćerkica Lota naslonjena na rame.

"Malim i velikim ženama sretan 8. mart", napisao je Cvek na svom storyju uz fotografiju kojom je obradovao svoje obožavatelje.

image

Matija Cvek s kćerkicom Lotom

Screenshot Instagram/Matija Cvek/

Podsjetimo, pjevač je dobio kćer krajem veljače, a od tada nema kraja njegovoj sreći i slavljima. Sinoć je Cvek nastupio pred punom Arenom Zagreb kao gostujući izvođač na koncertu Marije Šerifović. Izveli su njihov duet "Pola sunca", a na svom se Instagramu osvrnuo na koncert i zahvalio pjevačici.

"Strašan koncert, jedan od najboljih live vokalnih izvedbi koje sam čuo, stav muzikantski i nametljiv točno koliko treba biti, bend pojedinačno i kolektivno vrhunski. Mare, legendo, hvala ti", napisao je pjevač u objavi, a Šerifović mu je poručila da ga voli.

Uz sve to, Cveku je danas dodatan razlog za slavlje njegov 31. rođendan. Glazbenik Dino Jelusić podijelio je fotografiju s kolegom na Instagram storyju uz rođendansku čestitku. "Sve najbolje drug. Nastavi razvaljivati i ostani takav kakav jesi", poručio je Jelusić slavljeniku.

image

Dino Jelusić čestitao rođendan Matiji Cveku

Screenshot Instagram/dino Jelusić//
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 08:49