VELIKA PROMJENA

Meri iz MasterChefa impresivno smršavjela, otkrila kako: ‘Cijeli život vodim borbu, nisam znala da imam poremećaj‘

Priznala je i da je imala poremećaj prehrane te bi u trenutcima kad se osjećala loše posezala za frižiderom
 Screenshot: Instagram

Sjećate li se natjecateljice ovogodišnje sezone MasterChefa, Meri Goldašić?

Na Instagramu je objavila veliki osobni uspjeh koji je postigla, a koji je vrijedan svake pohvale, piše Slobodna Dalmacija.

Na početku videozapisa, naime, Meri se snimila dok je imala 88 kilograma, a onda je nastavila nizom snimki iz teretane i pokazala kako izgleda danas, kad je kilažu spustila na 74 kilograma.

‘‘Ovako je sve počelo. Cijeli život više-manje vodim borbu s kilogramima, odnosno s činjenicom da stvarno volim jesti‘‘, rekla je na početku.

Priznala je i da je imala poremećaj prehrane te bi u trenutcima kad se osjećala loše posezala za frižiderom i utjehu pronalazila u hrani.

‘‘U jednom trenutku mi je jednostavno dosadilo, uhvatila sam se treninga, ali za razliku od ranijih pokušaja da smršavim, ovaj put sam to napravila na dugoročno održiv način i prehranu i vježbe u potpunosti prilagodila sebi.

Nisam uvodila restrikcije od kojih me boli glava, od kojih se ubijem razmišljajući što ću jesti i tako sebi samo stvorim kontraefekt. Nemam čarobni štapić, ni magično rješenje, ali imam nešto što mislim da može funkcionirati za sve..." - kazivala je Meri u videu.

Pratitelji su oduševljeni:

"Volim ovakve realne stvari. Realnu promjenu na pravom tijelu, a ne editiranja i uvlačenje trbuha uz opis 15 kila dolje za 2 mjeseca,dok je na videu curka nasmiješena u teretani kao da leži na plaži. Good job ženo, samo nastavi i hvala ti što nas motiviraš uz realne stvari!!", "Ja danas krećem. Tako mi pomogao Bog i svi sveci", "Ja trebam savjet kako krenuti i kako uspjeti"... - pišu joj.

Meri Goldašić, inače, ima prilično veliku sljedbu na Instagramu, s kojima dijeli zgode iz svakodnevnog, pa i bračnog života, te recepte, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 11:07