‘SVE JE DOBRO‘

Natalija Prica otkrila čime se bavi otkako više nije u politici: ‘Baš to volim, jako sam zadovoljna‘

Natalija Prica posjetila je reviju modnog dvojca ELFS jer voli podržati domaće kreatore

Natalija Prica

 /Petra Perkov

Četvrto izdanje hrvatske modne platfome Atelier posjetili su brojni poznati, a među njima je bila i Natalija Prica koja je prije 12 godina bila Miss Universe Hrvatske.

„Volim doći i podržati naše domaće kreatore. Manekenstvo mi ne fali, trenutno radim kao ortodontica i posvećena sam poslu, ali i dalje pratim modu i podržavam naše dizajnere“, rekla je Prica za Story nakon modne revije dvojca ELFS.

image

Natalija Prica, 2011.

Press/

Nakon laskave titule najljepše Hrvatice, Natalija je 2018. godine ušla u gradsku skupštinu Milana Bandića umjesto Ane Rucner. Bila je u Stranci rada i solidarnosti 365 Milana Bandića od njezina osnutka, a i na listi stranke za vrijeme lokalnih izbora. Uz to u to vrijeme bila je predsjednica Foruma mladih GO Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić.

Jednoglasno je izabrana za novu predsjednicu Mladi 365 Stranke rada i solidarnosti 2019. godine, a sljedeće godine mediji su pisali da prati Milana Bandića u stopu.

image

Natalija Prica

Ivana Nobilo/Cropix/Cropix

Nakon političke karijere, Natalija se već 9 godina bavi stomatologijom.

„Radim kao stomatolog već devet godina. Jako sam zadovoljna, radim s djecom do 18 godina, jako je lijepo raditi s njima. Kontinuirano se educiram i u Hrvatskoj i inozemstvu, idem redovito na kongrese i baš volim svoj posao“, izjavila je za Story.

Iako je rado govorila o poslu, o privatnom životu samo je kratko odgovorila.

„Sve je dobro.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 10:56