DJECA NA MAJICAMA

Otkriveno čija su lica članovi Leta 3 nosili na majicama na nastupu na Eurosongu

Te su fotografije i snimke članovi benda objavili na svojim društvenim mrežama uz natpis ‘Djecu se ne smije krasti‘

Let 3

 Sander Koning/anp Via Afp/

Članovi Leta 3 su na jučerašnjem nastupu na prvoj večeri Eurosonga nosili majice s dječjim licima, a slike djece su preko očiju imale crnu traku. Svi su se pitali o čemu se radi, a 24 sata javlja da je riječ o fotografijama članova Leta 3 kad su bili djeca. Pronašli su fotografiju Mrleta iz djetinjstva i ona je ista kao fotografija djeteta koje je Mrle imao na majici.

I dizajnerica Lana Letović Perčin je za 24 sata potvrdila da se radi upravo o slikama njih dok su bili mali.

Podsjetimo, Let 3 se slikao u tim majicama i prije nastupa, a te su fotografije i snimke objavili na svojim društvenim mrežama uz natpis ‘Djecu se ne smije krasti‘.

- Mislili smo na sve, sa sobom smo u Liverpool ponijeli dovoljno bijelih pamučnih gaćica i potkošulja koje je specijalno za nas napravio Galeb. BBC nam je, naime, rekao da ne smijemo imati odjeću koja bi se mogla zapaliti na sceni, pa sad ponosno nosimo posebne nezapaljive gaće - kazao je noćas Damir Martinović Mrle za Jutarnji.

Podsjetimo, Let 3 i njihova "Mama ŠČ!" plasirali su se u finale ovogodišnjeg Eurosonga. Riječki su rokeri na pozornicu Liverpool Arene u engleskom gradu Liverpoolu izašli 7., a da su prošli u finale doznali su prvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:01