PODIJELJENA MIŠLJENJA

Otkriveno kako je izgledala svadbena torta Graše i Hane koju su radili Slovenci: ‘Čekaj, netko se šali?!‘

I danima nakon vjenčanja cure detalji o vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić koje je zainteresiralo cijeli Balkan

Grašo i Hana

 Bozo Vukicevic/Cropix

Glazbeni par Petar Grašo i Hana Huljić izrekli su sudbonosno 'da' i sklopili brak u Splitu, a svadbeno slavlje nastavilo se u restoranu Adriatic Grašo.

I danima nakon vjenčanja cure detalji o vjenčanju koje je zainteresiralo cijeli Balkan, a sada je na društvenim mrežama osvanula i fotografija svadbene torte, čiji je izgled iznenadio javnost.

Mladenci su se, naime, odlučili za vrlo jednostavnu tortu za koju je bio zadužen Grašim kum, slovenski chef Tomaž Kavčić, i ekipa restorana Pri Lojzetu.

"Imali smo čast poslužiti našu vjenčanu tortu na vjenčanju našeg dragog prijatelja Petra Graše s Hanom Huljić", stoji u opisu fotografije objavljene na službenom Instagram profilu restorana, a na kojoj Petar Grašo i kum poziraju s chefovima.

"Čekaj, ovo je stvarno svadbena torta?! Netko mora da se šali", "Čestitam od srca, a torta, kao da je važno kako izgleda, sigurno je bila ukusna" - glasili su neki od komentara na račun svadbene torte.

Grašo i Hana vjenčali su se u crkvi sv. Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a Grašo je imao čak tri kuma - Dina Rađu, Tomaža Kavčića i prijatelja iz djetinjstva, Šimu. Hana Huljić za kumu je odabrala pjevačicu Domenicu Žuvelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:04