PLJUŠTE POHVALE

Reakcije Srba, Slovenaca i ostalih susjeda: ‘Baby Lasagna je razvalio Arenu, od ovog poteza sam ostala trudna!‘

Na cijelom prostoru bivše Jugoslavije napeto se pratilo sinoćnje prvo polufinale Eurosonga

Baby Lasagna

 Jessica Gow/Afp

"Zbog Hrvata skače cijela Arena", samo je jedan od naslova objavljenih u regionalnim medijima nakon što je Baby Lasagna sinoć maestralno nastupio u polufinalu Eurosonga. Nastup hrvatskog predstavnika s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" popraćen je ovacijama na prostoru cijele bivše Jugoslavije, zajedno s komentarima na društvenim mrežama. Tako srpski Blic piše kako sve vrvi od energije i da je Baby Lasagna najveći favorit za pobjedu, zbog kojeg je cijela arena u Malmöu bila na nogama tijekom njegova nastupa.

"Energična izvedba ‘zapalila‘ je publiku, a on je dao sve od sebe da opravda titulu najvećeg favorita na ovogodišnjem natjecanju. Baby Lasagna se publici predstavio pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘, koja je uveliko hit širom Europe", piše Blic. Slično donosi i Kurir. "Cijela arena u Malmöu skakala je uz Baby Lasagnu. Predstavnik Hrvatske važi za favorita, a pohvale za njega ne prestaju pljuštati", naslov je Kurira nakon sinoćnjeg prvog nastupa Marka Purišića. Kurir se osvrnuo i na komentare na društvenim mrežama.

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

"Baby Lasagna prava energetska bomba na sceni, svaka čast susjedi", "Måneskin bi obožavao Baby Lasagnu", "Napravio je vrh atmosferu", bili su samo neki od komentara. B92 donosi kako je publika u ekstazi zbog Baby Lasagne te da se tijekom cijelog nastupa čulo skandiranje publike koja je pjevala u glas sa Baby Lasagnom.

Iako nemaju predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu, natjecanje za najbolju pjesmu Europe, čak i ovo polufinalno, napeto se pratilo i u Bosni i Hercegovini.

"Nakon sjajne izvedbe, Baby Lasagna je skočio i na kladionicama, a jedan trenutak tijekom njegovog nastupa posebno je oduševio ženski dio publike. Naime, Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić na kraju izvedbe namignuo je u kameru i slatko se nasmijao, čime je osvojio dodatne simpatije svojih navijača.

image

Baby Lasagna

/X

‘Od ovog poteza sam ostala trudna‘, ‘Koliko je samo sladak‘, ‘Nasmije se kao Kevin iz ‘Sam u kući‘‘, ‘On je pobjednik definitivno, pogledajte samo taj osmijeh na kraju‘, neki su od komentara", piše Klix.ba. Također su se osvrnuli u drugom tekstu i na činjenicu što su uz Hrvatsku u finale sinoć prošle i Srbija i Slovenija.

"Na mrežama su uslijedile lavine reakcija na prolazak svih kandidata iz zemalja Balkana koje su se sinoć natjecale, a našalili su se "da Tito uskrsne umro bi ponovo od sreće", donosi Klix.ba. Mondo.ba ističe kako Hrvati od samog starta slove za favorita za pobjedu, te kako su svojim nastupom još jednom raspametili sve.

"Plesao je, skakao, vikao, dok nema tko nije komentirao kostim koji je nosio on, ali i njegov bend. Baby Lasagna nosio je tradicionalne motive i komade garderobe, dok su članovi njegovog tima imali čak i milje na glavi!", piše Mondo. S druge strane Slovenskenovice.si uz ocjenu kako je nastup hrvatskog predstavnika bio senzacionalan navode i kako je cijeli press centar s oko 500 novinara ustao je na noge i zapjevao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:32